Neįtikėtina: vartininkas paskutinę minutę komandą išgelbėjo smūgiu per save

Futbolo pasaulyje užfiksuotas dar vienas neįtikėtinas epizodas. Nors įvarčius mušantys vartininkai tampa vis įprastesniu reiškiniu, šį kartą „Baroka“ ekipos vartų sargas ne tik pasižymėjo paskutinę minutę, bet ir sugebėjo įspūdingai smūgiuoti kamuolį per save.

„Twitter“ nuotr.
„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2016, 4:03 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:19 AM

Šios situacijos herojumi tapo aukščiausiojoje Pietų Afrikos lygoje žaidžiantis Oscarinas Masuluke, kuris dvikovoje su Orlando „Pirates“ 95-ąją minutę atliko itin technišką smūgį. Iki tol 0:1 atsilikusi „Baroka“ ekipa priėmė sprendimą paskutinę pridėto laiko ataką į varžovų baudos aikštelę leisti ir savo vartų sargą. Sprendimas neabejotinai pasiteisino ir jiems pavyko išlyginti rezultatą.

Po kampinio O.Masuluke atšokusį kamuolį pasivijo prie pat baudos aikštelės ribų ir akrobatiniu smūgiu tiksliai pasiuntė į viršutinį vartų kampą, taip varžovų vartininką palikdamas be žado.

Po išlyginamojo smūgio džiaugsmu tryško ne tik pats vartininkas ir komanda, bet ir sirgaliai. Epizodo vaizdo įrašas netruko paplisti socialiniuose tinkluose ir pakerėti viso pasaulio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.