Jose Mourinho švęsti nenori: „Manchester United“ treniruosis Kalėdų vakarą

J. Mourinho<br>AFP/Scanpix
J. Mourinho<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2016, 10:01 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:11 PM

Šeštąją vietą Anglijos čempionate užimantys „Manchester United“ futbolininkai sulaukė stratego staigmenos. Komandos rezultatais nepatenkintas Jose Mourinho savo auklėtiniams treniruotę paskyrė pirmosios Kalėdų dienos vakarą.

Dėl šios priežasties šventinė diena bus sujaukta ne tik sportininkams ir treneriams, bet ir visam „Old Trafford“ arenos personalui, kuris turės paruošti aikštę ir ją po treniruotės sutvarkyti.

Tokį sprendimą J. Mourinho aiškina prasta ekipos forma, be to, „Manchester United“ antrą Kalėdų dieną lauks susitikimas su „Sunderland“ ekipa.

Treniruotės per Kalėdas „Manchester United“ žaidėjai sulaukė pirmą kartą. Nors praėjusį sezoną komandos rezultatai taip pat neblizgėjo, tačiau tuomet Louisas van Gaalas vis tiek suteikė auklėtiniams laisvą dieną.

Anot britų spaudos, J.Mourinho sprendimas klube sulaukė labai neigiamos reakcijos.

„Visi susierzino. Anksčiau žaidėjai niekada nebuvo tokio dalyko matę. J.Mourinho per treniruotes dažniausiai atrodo nepatenkintas ir susiraukęs. Dabar dėl jo ir visas pagalbinis personalas turės pasilikti iki pat vėlaus vakaro. Jis tiesiog atšaukė Kalėdas“, – kalbėjo klubui artimi šaltiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.