Lietuvos futbolo čempionės pristatė pikantišką kalendorių

Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

fkgintra.lt

Dec 13, 2016, 1:32 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:51 PM

Lietuvos čempionė Šiaulių „Gintros-Universiteto“ komanda oficialiai pristatė dar dažais kvepiantį naują 2017 -ųjų metų kalendorių, kuriame futbolininkės pikantiškoje fotosesijoje pademonstravo dailiosios lyties atstovių grožį.

Saulės miesto moterų futbolo ekipa jau daugelį metų iš eilės nenutraukia tradicijos ir kasmet išleidžia metinį klubo kalendorių, tačiau šįsyk unikalios idėjos išpildymui prireikė ir profesionalių visažisčių, fotografų, atitinkamos įrangos ir priemonių pagalbos.

Pristatydamas naująjį kalendorių klubo direktorius Mantas Radavičius teigė, jog idėja surengti profesionalią fotosesiją, kurioje merginos galėtų įrodyti, jog futbolas gali būti asocijuojamas su moterišku grožiu, buvo brandinta jau kurį laiką, tačiau jos realizavimui pritrūkdavo tinkamos progos.

„Šią idėją buvome pasižymėję savo darbų užrašuose, tačiau jos įgyvendinimui turėjome surasti tinkamą progą. Manau, kad naujasis 2017 -ųjų metų kalendorius tapo pačia geriausia alternatyva šios fotosesijos įgyvendinimui. Žinoma, prireikė nemažai laiko, pastangų ir investicijų, kad viskas pavyktų profesionaliai, bet visa tai neabejotinai atperka galutinis rezultatas, kurį išvysite atsivertę vos pirmajį lapą“, – pavykusiu darbu džiaugėsi M.Radavičius.

Intriguojantį 2017 -ųjų metų „Gintros-Unversiteto“ kalendorių internetu galės įsigyti visi norintys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.