Jis gali sugrįžti: Italijos rinktinės treneris kalbės su Mario Balotelli

Mario Balotelli gali sugrįžti į Italijos rinktinę. Naujasis Italijos rinktinės strategas Gian Piero Ventura paskelbė, kad nori pasikalbėti su skandalinguoju puolėju. Po daugybės nesusipratimų, skandalų ir prastų rungtynių M.Balotelli buvo praradęs vietą Italijos rinktinėje, tačiau Prancūzijoje jo karjeros kreivė ėmė kilti į viršų.

M.Balotelli Italijos rinktinėje nežaidė nuo 2014 metų pasaulio čempionato.<br>AP nuotr.
M.Balotelli Italijos rinktinėje nežaidė nuo 2014 metų pasaulio čempionato.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2016, 10:35 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:39 PM

Nice“ komandoje 26 metų puolėjas yra įmušęs 8 įvarčius.

Italijos rinktinėje jis nėra žaidęs nuo 2014 metų pasaulio čempionato.

„Prieš paskelbdamas kandidatų į rinktinę sąrašą kalbėsiu su M.Balotelli. Mums kalbėti apie jo techniką, bet kaip ir ankstesniems treneriams, tenka susidurti su keletu klausimų, kuriuos būtina aptarti“, – sakė G.P.Ventura.

Pasaulio čempionate Italijos rinktinė buvo eliminuota jau pirmajame etape. Keletas Italijos rinktinės žaidėjų kaltę vertė ir M.Balotelli, kuris esą blaškė komandą.

M.Balotelli yra žaidęs „Manchester City“, „AC Milan“ ir „Liverpool“ klubuose, tačiau čia jį lydėjo skandalai.

Per du pastaruosius sezonus „Liverpool“ ir „AC Milan“ komandose M.Balotelli įmušė du įvarčius. Dabar jau buvęs Italijos rinktinės treneris Antonio Conte niekada net nesvarstė kviesti puolėjo.

Po praėjusio sezono M.Balotelli prisijungė prie „Nice“ komandos ir keičia chaotiškos karjeros kryptį. Jam pavyksta gerai žaisti ir išvengti skandalų.

„Nėra jokių abejonių, kad Mario – talentingas žaidėjas. Neturiu prieš jį nieko blogo. Tačiau kiekvienas žaidėjas, ne tik M.Balotelli, turi aukotis dėl komandos ir su visais turėti tarpusavio supratimą. Yra tie, kurie įpratę tai daryti ir tie, kuriems tai svetima. Po pokalbio su Mario viską žinosiu“, – kalbėjo naujasis Italijos rinktinės terneris.

Kovo 24 dieną Italijos rinktinė pasaulio čempionato atrankos rungtynėse priims Albanijos komandą, o tada žais draugiškas rungtynes su Nyderlandų rinktine.

Italijos rinktinė G grupėje dėl viršūnės kovoja su Ispanijos komanda. Automatiškai vietą 2018 metų pasaulio čempionate Rusijoje garantuotų tik pirmoji vieta.

G.Ventura po „Euro 2016“ pakeitė A.Conte, kuris tapo Londono „Chelsea“ treneriu. Italijos rinktinė Europos čempionato ketvirtfinalyje po baudinių serijos pralaimėjo Vokietijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.