„Bayern“ padėka už pergalę prieš konkurentus – dešrelės ir alus

Miuncheno „Bayern“ klubo valdybos pirmininkas Karlas-Heinzas Rummenigge sugalvojo originalią padėką „Ingolstadt“ komandos futbolininkams už tai, kad šie  prieš porą savaičių, 14-ojo turo Vokietijos bundeslygos mače 1:0 nugalėjo „Leipzig“.

Miuncheno „Bayern“ klubo valdybos pirmininkas Karlas-Heinzas Rummenigge sugalvojo originalią padėką „Ingolstadt“ komandos futbolininkams.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Miuncheno „Bayern“ klubo valdybos pirmininkas Karlas-Heinzas Rummenigge sugalvojo originalią padėką „Ingolstadt“ komandos futbolininkams.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2016, 6:25 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:11 PM

Ingolštado ekipos pergalė tada leido „Bayern“ sugrįžti į pirmąją vietą šalies čempionate. Už tai K.H.Rummenigge jiems nusiuntė alaus ir dešrelių.

Šiuo metu „Bayern“ jau tvirčiau jaučiasi čempionate – po šešiolikos turų turi trijų taškų persvarą, o praėjusį savaitgalį tą patį „Leipzig“ klubą įveikė 3:0.

K.H.Rummenigge iniciatyva socialiniuose tinkuose sulaukė plataus atgarsio. Futbolo gerbėjai juokauja, kad nuo šiol „Bayern“ turės pasirūpinti kilograminėmis dešrelių atsargomis ir daugybe statinių alaus, kad taip stimuliuotų visus šio sezono išsišokėlio „Leipzig“ varžovus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: pirma JAV siunta Ukrainai – dar šią savaitę