„Trakus“ papildė buvęs nacionalinės rinktinės gynėjas

Šešiolika rungtynių nacionalinėje rinktinėje sužaidęs, marškinėliais su auksine širdimi apdovanotas, o pernai Jonavos „Lietavai“ šeštą vietą padėjęs iškovoti Valdemaras Borovskis keliasi į šalies vicečempionų „Trakų“ ekipą. Jis tapo pirmuoju naujoku šį tarpsezonį.

V.Januškos/LFF nuotr.
V.Januškos/LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2016, 7:34 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:43 PM

„Mūsų pasirinkimas paprastas – tai universalus žaidėjas, kuris gali žaisti ir kraštuose, ir vidurio gynėju. Neabejojame, kad jo patirtis prisidės prie mūsų klubo tikslų įgyvendinimo“, – apie pasirinkimą kalbėjo „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis.

V.Borovskis „Trakuose“ galėjo atsidurti dar 2014 metais, tačiau paskutinę akimirką susitarimas neįvyko. Futbolininko karjera pakrypo į „Šiaulius“, o netrukus ir į Bulgarijos „Beroe“ klubą.

32 metų V.Borovskis karjerą pradėjo Vilniaus „Geležiniame Vilke“, o ilgiausią karjeros dalį praleido kitoje sostinės komandoje „Vėtra“.

„V.Borovskis tikrai nebus vienintelis naujokas komandoje. Turime sąrašą žaidėjų, su kuriais iškart pasirašysime sutartį, kuriuos kviesime į peržiūrą ir panašiai. Sezonas artėja nenumaldomai, tad ir žinios apie naujokus pasieks gana greitai“, – kalbėjo V.Lemežis.

Iki pirmąją naujojo sezono treniruotę „Trakai“ rinksis po dviejų savaičių. Dar po penkių dienų jų laukia pirmosios rungtynės „Winter CUP“ taurės turnyre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.