Protu nesuvokiamas pasiūlymas – C. Ronaldo per sekundę galėtų gauti po 3,2 euro

Kinijos sporto rinka norėtų sudrebinti futbolo pasaulį. Vieno geriausio planetos futbolininko 31-erių portugalo Cristiano Ronaldo agentas Jorge Mendezas pranešė, jog gavo vieno iš Kinijos futbolo klubų pasiūlymą savo klientui – portugalui siūloma pažaisti ekipoje už 100 mln. eurų per sezoną. Už tai, kad Madrido „Real“ klubas paleistų į Kiniją savo žvaigždę, kinai sutiktų sumokėti 300 mln. eurų.

Cristiano Ronaldo<br>AFP nuotr.
Cristiano Ronaldo<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-30 10:47, atnaujinta 2018-02-09 20:11

Portugalijos futbolo rinktinės kapitono C.Ronaldo agentas patikino, kad futbolininkas tikrai, net ir dėl tokios iš proto varančios sumos, nevyks į Kiniją, nes su „Real“ turi sutartį iki 2021 metų.

Tačiau J.Mendezas tikino, kad paskaičiavus visą kontrakto sumą, galva gali apsisukti: per mėnesį C.Ronaldo gautų 8,333 mln. eurų, per dieną – 277,7 tūkst. eurų, per valandą – 11,5 tūkst. eurų, per minutę – 192 eurus, o per sekundę – 3,2 euro.

Jei C.Ronaldo dar nežada pirkti bilieto į Kiniją, tai argentinietis Carlosas Tevezas jau kraunasi lagaminus į šią šalį. Buvęs „Manchester United“, „Manchester City“ ir Turino „Juventus“ klubų žaidėjas sukirto rankomis su dosnia Kinijos komanda.

Iš Argentinos klubo „Boca Juniors“ už 11 milijonų eurų C.Tevezas persikėlė į „Shanghai Shenhua“ klubą, kuriame jis turėtų per dvejus metus uždirbti 40 milijonų JAV dolerių.

Šią informaciją „Associated Press“ agentūrai šią savaitę atskleidė su situacija susipažinęs asmuo, nenorėjęs atskleisti tapatybės.

C.Tevezas prie komandos turėtų prisijungti sausio mėnesį, kuomet „Shenhua“ klubas lankysis Japonijoje. Kitas Kinijos superlygos sezonas prasidės kovo mėnesį.

C.Tevezas – tikrai ne pirma garsi pavardė Kinijos klubų sąraše. Per pastaruosius metus Kinijos klubai išleido didžiulius pinigus, kad į savo lygą prisiviliotų daug žvaigždžių iš Pietų Amerikos. Praėjusią savaitę kitas Šanchajaus klubas SIPG sukirto rankomis su Oscaru, kuris vilkėjo Londono „Chelsea“ marškinėlius.

Tarp kitų į Kiniją išvykusių žvaigždžių – brazilai Hulkas, Ramiresas, Paulinho, Kolumbijos puolėjas Jacksonas Martinezas ar argentinietis Ezequielis Lavezzi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.