Neymaras prisipažino, kokiame klube baigs karjerą: tai ne „Barcelona“

Brazilų futbolininkas Neymaras nuliūdino „Barcelona“ fanus atskleidęs, kad karjeros saulėlydį norėtų praleisti toli nuo Ispanijos. Žaidėjas neseniai spaudai prasitarė, jog tuomet planuoja grįžti į gimtinę ir paskutinius sezonus leisti rungtyniaujant legendiniame „Maracana“ stadione.

Neymaras<br>AFP/Scanpix
Neymaras<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2017, 5:15 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 5:26 PM

24-erių sportininkas su savo dabartine „Barcelonos“ ekipa sutartį yra pasirašęs iki pat 2021 metų, bet neslepia, jog po to norėtų pasukti į didžiausią Rio de Žaneiro klubą „Flemengo“, kuriame kadaise yra žaidęs ir legendinis brazilų futbolininkas Zico.

„Jei tik galėsiu, norėčiau atstovauti būtent „Flamengo“, nes rungtyniauti „Maracana“ stadione yra didelė garbė. Norėčiau toje aikštėje praleisti visas dienas“, – kalbėjo Neymaras.

Toks futbolo žvaigždės komentaras greičiausiai užgavo ne tik Katalonijos klubo gerbėjus, bet ir jo pirmo profesionalaus klubo „Santos“ sirgalius, kurie tikėjosi brazilą dar išvysti šios ekipos gretose.

Tiesa, norą ateityje žaisti būtent „Flamengo“ yra išreiškęs ir kitas „Barcelonos“ žaidėjas Rafinha. 23-ejų vaikinas taip pasektų savo tėvo, brazilo Mazinho pėdomis.

„Jei Dievas leis, vieną dieną ir aš žaisiu „Flamengo“, – yra sakęs Rafinha.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.