Geriausiu Vokietijos futbolininku penktą kartą išrinktas Mesutas Ozilas

Londono „Arsenal“ bei Vokietijos rinktinės saugas Mesutas Ozilas išrinktas geriausiu 2016 metų šalies futbolininku. Žaidėjas per savo karjerą šį titulą yra iškovojo jau penktą kartą.

M. Ozilas<br>AFP/Scanpix
M. Ozilas<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2017, 11:18 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 3:14 AM

28-erių M. Ozilas viešame balsavime surinko 54.5 procentus balsų, o nuo jo kiek atsiliko ir antrąją vietą užėmė Madrido „Real“ saugas Toni Kroosas (33.9 procentai).

„Pastaruoju metu savo gyvenime pakeičiau keletą dalykų, tokių kaip mitybos režimas ar treniruočių planas. Tai man padeda greičiau atsigauti po rungtynių ir išvengti traumų. Ir, žinoma, neprarasti meilės futbolui. Nors man tai tikrai negresia“, – po gauto apdovanojimo šypsojosi M. Ozilas.

2013 metais sensacingai iš Madrido „Real“ į „Arsenal“ persikėlęs M. Ozilas greitai tapo Londono klubo lyderiu ir komandoje jau keletą sezonų pirmauja pagal atliekamus rezultatyvius perdavimus. Praėjusį sezoną jis atliko 20 tokių perdavimų bei įmušė 8 įvarčius.

Šiuo metu „Arsenal“ vykdo intensyvų dialogą tiek su M. Ozilu, tiek su jo komandos draugu Alexiu Sanchezu ir siekia pratęsti šių žaidėjų sutartis dar ilgesniam laikui

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.