Šiurpus incidentas futbolo aikštėje: vartininkas galėjo netekti akies

J. Hartas<br>„Twitter“ nuotr.
J. Hartas<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2017, 5:21 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 2:31 AM

Praėjusį ketvirtadienį vykusiame Italijos taurės aštuntfinalio mače tarp „Milan“ ir „Torino“ ekipų užfiksuotas nemalonus epizodas. „Manchester City“ priklausantis, bet Turino klubui paskolintas vartininkas Joe Hartas pavojingai susidūrė su varžovu.

Antrajame kėlinyje vartininkas baudos aikštelėje bandė stabdyti pavojingą priešininkų ataką ir griūdamas gaudė kamuolį, bet „Milan“ puolėjas Gianluca Lapadula laiku nespėjo peršokti J.Harto. Italas pėda kliudė vartų sargo galvą.

Prie žaidėjo pribėgus medikams paaiškėjo, kad kontaktas nebuvo labai stiprus ir J.Hartas sugebėjo toliau tęsti rungtynes. Tiesa, jo galva buvo apsukta storu specialaus tvarsčio sluoksniu.

Vis dėlto žaidėjui dar bus atlikti tyrimai nustatyti, ar nebuvo patirta vidinių sužeidimų.Tokio pobūdžio traumos sporte yra itin pavojingos ir net menkas smūgis į galvos ar kaklo sritį gali turėti liūdnų pasekmių.

Italijos klubo atstovai po rungtynių tvirtino, jog vartininkui šioje situacijoje išties pasisekė: pėda pataikius keliais centimetrais aukščiau, jis galėjo netekti kairiosios akies.

„Milan“ savo aikštėje įveikė „Torino“ komandą 2:1 (0:1) ir iškopė į Italijos taurės ketvirtfinalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.