Frankas Lampardas kabina batelius ant vinies – pranešė apie karjeros pabaigą

38-erių metų buvęs Anglijos rinktinės ir Londono „Chelsea“ klubo saugas Frankas Lampardas pranešė apie profesionalaus futbolininko karjeros pabaigą.

F. Lampardas per savo karjerą tris kartus tapo Anglijos čempionu ir sykį džiaugėsi triumfu UEFA Čempionų lygoje.<br>AFP nuotr.
F. Lampardas per savo karjerą tris kartus tapo Anglijos čempionu ir sykį džiaugėsi triumfu UEFA Čempionų lygoje.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2017, 1:45 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 11:35 PM

UEFA Čempionų lygos laimėtojas futbolo batelius ant vinies kabina po 21-erius metus trukusios šlovingos karjeros. Praėjusį sezoną F. Lampardas rungtyniavo „New York City“ komandoje, tačiau toliau karjeros tęsti JAV anglas nebepanoro.

„Nors ir sulaukiau įdomių pasiūlymų, tačiau jaučiau, kad 38-eri metai yra tinkamas laikas atversti naują mano gyvenimo puslapį. Esu dėkingas FA organizacijai, kuri man leido pradėti trenerio mokymus. Stengsiuosi įgyti reikiamos patirties yra pradėti naujus darbus“, – rašė F. Lampardas.

Anglijos futbolo legenda karjerą pradėjo „West Ham“ klube, tačiau 2001 metais išvyko į „Chelsea“ ir ten rungtyniavo iki pat 2014 metų vasaros. F. Lampardas „mėlynųjų“ gretose sužaidė 649 rungtynes ir pelnė 211 įvarčių.

Po to, kai saugas atsisveikino su „Chelsea“ ir išvyko į Jungtines Amerikos Valstijas, F. Lampardas dar pusei sezono buvo sugrįžęs į Angliją ir vilkėjo „Manchester City“ marškinėlius.

F. Lampardas per savo karjerą tris kartus tapo Anglijos čempionu ir sykį džiaugėsi triumfu UEFA Čempionų lygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.