„Trakai“ prieš A lygos startą stiprinasi atakuojančiu saugu

Likus dviem dienoms iki naujojo A lygos sezono pradžios, „Trakų“ klubas pasirašė sutartį su dvidešimtmečiu atakuojančiu saugu iš Kolumbijos Pedro Barriosu, kurio paskutinė stotelė buvo FC „Estudiantil“ ekipa. „Trakų“ naujokas į Lietuvą atvyko dar pirmadienį, tad susipažinti su naujaisiais komandos draugais jau suspėjo.

Pedro Barriosu (dešinėje)<br>fkt.lt
Pedro Barriosu (dešinėje)<br>fkt.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2017, 7:49 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 7:06 PM

„Šio futbolininko gabumus turėjome galimybę įvertinti gyvai, tad mums nekilo klausimų nei dėl jo sugebėjimų aikštėje, nei dėl talento, kuris atlydėjo šį žaidėją į Lietuvą. Jo žaidimas yra nestandartinis ir tuo pačiu patrauklus žiūrovui. Pedro yra greitas, puikiai žaidžia vienas prieš vieną, puikiai mato aikštę. Įspūdžiai tikrai labai geri“, – pasakojo klubo sporto direktorius Virmantas Lemežis.

„Trakai“ pirmajame naujojo sezono ture penktadienį 19.30 val. sostinės „Sportimos“ manieže priims Kauno „Stumbrą“. Ar šiose rungtynėse debiutuos P.Barrios, priklausys tik nuo trenerio Olego Vasilenkos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.