Marijonas Mikutavičius pasisakė apie sportą: „Man visada patiko azartiški žmonės“

Į futbolo aikštelę dažnai išbėgantis dainininkas užsimena, jog jau daugiau nei 15 metų puoselėja dar vieną aistrą – slidinėjimą, tad žiemos visada laukia su malonumu.

M.Mikutavičius aktyviai sportuoja.<br>G.Bitvinsko nuotr.
M.Mikutavičius aktyviai sportuoja.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2017, 4:15 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 9:36 AM

M. Mikutavičius pasakoja, jog meilę sportui dar vaikystėje jam įskiepijo tėtis, kuris taip pat yra didelis sporto entuziastas ir su sūnumi nuo mažens spardė kamuolį. Todėl tokį pat didelį užsidegimą sportuoti jis norėtų perduoti dar metukų neturinčiam savo ir mylimosios dizainerės Ievos Daugirdaitės sūnui Majui. „Kad ir kokią profesiją gyvenime jis pasirinktų, norėčiau, jog būtų sportiškas, energingas, tikras oro ir gamtos vaikas, o ne sėdėtų namie“, – tikino atlikėjas. „Man visada patiko azartiški žmonės, viską, ko besiimtų, darantys su aistra, turintys ambiciją būti pirmi ir dedantys visas pastangas, aukojantys bemieges naktis vardan išsikelto tikslo. Taigi, kiekvienam jaunam žmogui palinkėčiau viską gyvenime daryti su aistra – tiek darbe, tiek sporto aikštelėje“, – pabrėžė M. Mikutavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.