LFF bendradarbiaus su elektroniniu dienynu

Siekiant aktyvesnio vaikų įsitraukimo į sportą ir futbolo plėtros ugdymo įstaigose bendradarbiavimo sutartį pasirašė TAMO elektroninis dienynas ir Lietuvos futbolo federacija (LFF).

TAMO direktorius Raimondas Štreimikis ir LFF prezidentas Edvinas Eimontas po sutarties pasirašymo.<br>LFF.lt nuotr.
TAMO direktorius Raimondas Štreimikis ir LFF prezidentas Edvinas Eimontas po sutarties pasirašymo.<br>LFF.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2017, 1:48 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 5:59 AM

TAMO elektroninis dienynas populiariausias Lietuvoje, jį naudoja apie 75 proc. Lietuvos mokyklų ir profesinių ugdymo įstaigų. „Džiaugiamės galėdami prisidėti prie futbolo populiarinimo tarp jaunųjų žaidėjų Lietuvoje. Tikime, kad sportuojantys, aktyvūs ir sveiki vaikai yra motyvuoti ir siekiantys geresnių rezultatų, todėl norime, kad šis bendradarbiavimas pritrauktų kuo daugiau vaikų ir futbolą paverstų nuolatiniu jų aktyvaus laisvalaikio užsiėmimu“,- kalbėjo TAMO direktorius Raimondas Štreimikis.

LFF projektuose dalyvauja tūkstančiai moksleivių: daug metų rengiamos didžiausios moksleivių futbolo žaidynės Baltijos šalyse „Golas“, nuo pernai vyksta žaidynės merginoms „Ladygolas“, o darželiuose populiarus „Futboliukas“. Paramos fondas „Užauginkime Ronaldo Lietuvai“ įvairioms ugdymo įstaigoms dovanoja inventorių ir aikšteles.

Pasak LFF prezidento Edvino Eimonto, savo strategijoje iki 2020 metų LFF numato skirti dar didesnį dėmesį projektams vaikų ugdymo įstaigose.

Šiemet startavo nauji e-mokymai „Kitas požiūris“ pedagogams, tėvams ir treneriams, o po dviejų savaičių į mokyklas keliose šalies žengs pirmoji „Pradinukų lyga“.

„Esame labai patenkinti dėl šios naujos partnerystės. LFF renginiuose dalyvauja gausi moksleivių ir darželinukų auditorija, o TAMO – elektroninių paslaugų lyderis mokymo įstaigose, tad mūsų organizacijos turi daug bendrų tikslų ir idėjų. Sieksime kartu plėstis ir skatinti vaikus kuo daugiau sportuoti, kad jie būtų sveikesni, grūdintų savo charakterį ir nuo mažens pamėgtų futbolą“, – sakė E. Eimontas.

TAMO el. dienyne mokyklų bendruomenes pasieks informacija apie joms aktualius futbolo projektus bei kitas sporto aktualijas, o futbolo projektuose pritaikyti unikalios EMA elektroninių pratybų motyvavimo sistemos „Safaris“ principai ir jos personažai žvėreliai skatins jaunuosius futbolininkus siekti pergalių.

LFF ir TAMO taip pat numato kartu prisidėti prie pedagogų edukacijos apie futbolo elementų naudą ir siekti didesnio mokinių įsitraukimo bei įdomesnių kūno kultūros pamokų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.