Privalote tai pamatyti: Memphis Depay pasižymėjo magišku įvarčiu iš aikštės vidurio

Vos sausio mėnesį iš „Manchester United“ į „Lyon“ gretas persikėlęs Memphis Depay jau spėjo sužavėti naujosios ekipos sirgalius – sekmadienio rungtynėse olandas pasižymėjo neeiliniu įvarčiu.

M. Depay<br>AFP/Scanpix
M. Depay<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2017, 8:49 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 2:58 AM

Susitikime su „Toulouse“ ekipa, kurį „Lyon“ nugalėjo nesunkiai, 4:0, M. Depay iš viso atliko du taiklius smūgius, tačiau dėmesio labiausiai vertas būtent 81-ąją mačo minutę surengtas šou.

Jaunasis futbolininkas aikštės viduryje apgaulingu judesiu suklaidinęs varžovą pasimetė kamuolį į šoną bei pastebėjęs, jog varžovų vartų sargas gana toli paėjęs į priekį, atliko stiprų smūgį į“Toulouse“ vartus.

Pačio M. Depay ir visų „Lyon“ gerbėjų nuostabai, tolimas bandymas bandymas buvo sėkmingas ir galutinai įtvirtino šios ekipos pergalę.

M.Depay, nesugebėjęs įsilieti į „Manchester United“ gretas, į Prancūzija persikėlė už palyginus nedidelę 15-os milijonų svarų išpirką.

„Jis vis dar labai jaunas ir Mančesteryje jam tiesiog nesisekė. Bet vaikinas turi neblogus duomenis, tad jei ir toliau taip dirbs, gali nemažai pasiekti“ , – M. Depay gyrė Olandijos futbolo legenda Ronaldas de Boeris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.