Iš Cristiano Ronaldo toliau šaipomasi dėl nevykusiai sukurptos jo skulptūros

Praėjusią savaitę Cristiano Ronaldo sulaukė neeilinio pagerbimo – gimtosios Madeiros oro uostas pavadintas Madrido „Real“ ir Portugalijos rinktinės žvaigždės vardu. Kartu atidengtas ir futbolininko biustas, kuris sukėlė nemažai klausimų – puolėjo atvaizdas labiau buvo panašus į šaržą.

C.Ronaldo tapo pašaipų objektų dėl skulptūros<br>youtube.com
C.Ronaldo tapo pašaipų objektų dėl skulptūros<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 2, 2017, 8:50 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 12:14 PM

Socialiniuose tinkluose prasidėjo tikras pajuokos iš garsaus žaidėjo vajus – kas tik norėjo, tas ir šaipėsi iš C.Ronaldo. Maža to – buvo pastebėta, kad skulptūra yra ir neteisingų proporcijų, tad „šmaikštuoliai“ suskubo padaryti vaizdo klipą, kuriame futbolo žvaigždė turi tokius pačius „defektus“ kaip ir skulptūra.

Tai buvo jau tąsa pašaipų: internautai jau savaitę juokaudami svarstė, ar biusto kūrėjas Emanuelis Santosas netyčia nesupainiojo C.Ronaldo su kuo nors kitu, mat skulptūra primena nežinia ką – sunku įžiūrėti joje žaidėjo atvaizdą.

Vienas „Twitter“ vartotojas pasidalino nuotrauka, kurioje biusto atidengimo ceremonijoje žaidėjas kažką užsirašinėja ant lapelio, ir pridėjo sarkastišką komentarą.

„Nepamiršti atleisti asmeninio skulptoriaus“, – šmaikščiai įsivaizduojamą C.Ronaldo užrašą įvardijo jis.

E.Santosas dėl tokios kritikos nesijaudino ir teigė visiškai išpildęs savo viziją.

„Visiems įtikti neįmanoma – tai tiesiog skonio reikalas. Pažįstu daugelį garsių menininkų, kurie irgi patirdavo tokių pajuokų“, – kalbėjo E.Santosas.

Vyras pasakojo, jog pačiam C.Ronaldo biustas patiko ir prieš sukuriant galutinę versiją prašė pakeisti tik kelių raukšlių padėtį bei šypseną.

„Cristiano biustą pirmą kartą pamatė, kai brolis jam atsiuntė nuotraukas iš Madeiros. Iš jo atsakymo galima suprasti, kad jam viskas tikrai patiko. Buvau paprašytas atlikti tik nedideles korekcijas – šiek tiek paploninti veidą ir patobulinti jo išraišką.

Per atidengimo ceremoniją VIP ložėje taip pat šnekėjau su C.Ronaldo ir jis teigė, kad rezultatu yra visiškai patenkintas“, – sakė menininkas.

Madeiroje C.Ronaldo jau turi statulą, muziejų ir viešbutį, pavadintus jo vardu.

„Jūs žinote, kaip didžiuojuosi savo šaknimis, savo tėvyne“, – kalbėjo C.Ronaldo.

Pervadinti oro uostą nuspręsta po to, kad Portugalija tapo 2016 metų Europos čempione.

Sprendimas oro uostą pavadinti C.Ronaldo vardu sulaukė nemažai kritikos – buvo teigiama, kad tam vertėtų pasirinkti istorinę asmenybę.

Madeira, sala Atlanto vandenyne, priklausanti Portugalijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.