Nokautavęs teisėją spyriu į galvą futbolininkas neteko kontrakto

Incidento momentas<br>youtube.com
Incidento momentas<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2017, 7:30 PM, atnaujinta Apr 13, 2017, 4:59 PM

Portugalijos regioninės futbolo lygos čempionate sekmadienį sulaukta rimto akibrokšto: žaidėjas smūgiu koja nokautavo dvikovos arbitrą už tai, kad šis jam parodė raudoną kortelę.

Incidentas įvyko dvikovoje tarp „Rio Tinto“ ir „Canelas“ komandų.

Vienoje iš atakų nesutarė puolančios „Canelas“ komandos žaidėjas Marco Gonsalvešas ir gynėjas: abu susistumdė, tačiau besiginančios ekipos nariui buvo suduota per veidą ir šis nukrito ant žemės.

Tai pamatęs dvikovos arbitras Jose Rodriguesas pribėgo prie M.Gonsalvešo ir parodė raudoną kortelę. Įpykęs žaidėjas suskubo su draugais aiškintis su arbitru ir galiausiai futbolininkas besistumdydamas specialiai keliu vožė į galvą teisėjui ir šos nokautuotas nukrito ant žemės.

Prasidėjusį jau futbolininkų susistumdymą malšinti buvo priversti policininkai. Po nokauto atsigavęs arbitras nužingsniavo prie komandų gydytojų, kad šie suteiktų pirmąją pagalbą. Dvikova buvo nutraukta, o J.Rodriguezas buvo nuvežtas į ligoninę kur jam diagnozuotas smegenų sukrėtimas.

Iškart po incidento policija, bijodama šiaušių, iš stadiono išvedė M.Gonsalvešą, o klubas pareiškė, kad nutraukia su žaidėju sutartį.

„Aš neatsimenu, kaip tai įvyko. Visi stumdėsi ir viskas. Sakote, kad vožiau iš kojos arbitrui į galvą? Jei sakote, žinote, bet aš pats negaliu to patvirtinti. Matyt, tai buvo viskas netyčia“, – bandė situaciją švelninti prasikaltęs futbolininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.