Per sprogimą nukentėjęs „Borussia“ futbolininkas pasakojo apie išgyvenimus

Per sprogimus šalia Dortmundo „Borussia“ autobuso nukentėjęs futbolininkas Marcas Bartra papasakojo, kokius išgyvenimus patyrė. 26 metų ispanas sakė, kad patirtos „15 minučių buvo sunkiausios gyvenime.“

M.Bartra nukentėjo per sprogimą.<br>AP nuotr.
M.Bartra nukentėjo per sprogimą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2017, 8:27 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 2:45 PM

Prieš antradienio Čempionų lygos rungtynes įvyko ataka prieš „Borussia“ klubą. Šalia autobuso nugriaudėjo trys sprogimai. Dužus autobuso stiklui buvo sužeistas ir M.Bartra, kuriam prireikė rankos operacijos.

„Skausmas, panika ir nežinomybė. Nesuvokiau nei kas vyksta, nei kiek tai tęsis. Tai buvo ilgiausios ir sunkiausios 15 minučių mano gyvenime, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė futbolininkas. – Šokas vis mažėja, o jį keičia noras gyventi, kovoti, dirbti, juoktis, verkti, jausti ir mylėti. Visų prašau tik vieno – gyvenkime taikoje ir palikime kartus praeityje.“

„Borussia“ treneris Thomasas Tuchelis sakė, kad M.Bartra dėl traumos nežais apie keturias savaites. „Borussia“ rungtynės su „Monaco“ klubu dėl labai griežto grafiko buvo nukeltos į trečiadienį, tad Vokietijos komanda žaidė neatsgavusi po streso.

Rungtynes 3:2 laimėjo „Monaco“ klubas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.