Gudrų Cristiano Ronaldo ir „Real“ planą sužlugdė komandos draugas

Madrido „Real“ žvaigždė Cristiano Ronaldo tyčia siekė geltonos kortelės per rungtynes su „Valencia“, tačiau planas neišdegė, skelbia „Marca“.

 C.Ronaldo tyčia siekė geltonos kortelės.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 C.Ronaldo tyčia siekė geltonos kortelės.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 1, 2017, 3:28 PM, atnaujinta May 1, 2017, 5:33 PM

„Marca“ paskelbė teoriją, pagal kurią Madrido „Real“ komanda specialiai troško, kad C.Ronaldo gautų geltoną kortelę ir taip praleistų rungtynes su „Granada“.

Tačiau visą planą sugriovė Casemiro, gerokai supykdęs ir trenerį Zinedine'ą Zidane'ą. C.Ronaldo kortelę gauti ketino paprasčiausiai tempdamas laiką. Tai jis nusprendė daryti prieš baudos smūgį, bet Casemiro tiesiog jam sutrukdė, atliko perdavimą komandos draugui ir žaidimas tęsėsi. C.Ronaldo atrodė nepatenkintas.

C.Ronaldo trūksta vienos geltonos kortelės, kad jis priverstinai praleistų rungtynes. Pasak „Marca“, „Real“ apskaičiavo, kad geriau žvaigždę prarastų rungtynėms su „Granada“ nei vėliau, kai lauks gerokai sunkesnės rungtynės.

„Real“ ir „Barcelona“ lenktyniauja dėl pirmosios vietos, tad barstyti taškų Madrido klubas tikrai negali. 

Jeigu C.Ronaldo būtų gavęs geltoną kortelę, tuomet jis praleistų rungtynes su „Granada“, o gegužės 14 dieną būtų užtikrintas dėl žaidimo su „Sevilla“. 

Todėl C.Ronaldo ir mėgino gauti geltoną kortelę.

Dabar Z.Zidane'as gali būti priverstas tiesiog leisti ilsėtis C.Ronaldo per rungtynes su „Granada“. Taip C.Ronaldo galėtų žaisti su „Sevilla“, bet rizikuotų praleisti paskutinį sezono mačą su „Malaga“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.