Trenerių pokyčio įkvėptas „Utenis“ įveikė ir „Trakus“

Geltonos kortelės: V.Jeriomenka (32); M.Vorobjovas (40, 60), J.Januševskis (55), A.Byčenokas (82).

 "Trakai" patyrė dar vieną nesėkmę<br> D.Umbraso nuotr.
 "Trakai" patyrė dar vieną nesėkmę<br> D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2017, 8:37 PM, atnaujinta May 4, 2017, 12:11 AM


Vėliau riterių legionierius iš Rusijos po perdavimo iš aikštės gilumos iššoko prieš vartus, tačiau pergudrauti varžovų varto nesugebėjo, D.Garača vėl išgelbėjo savo komandą.


Svečių vartininkui Ignui Plūkui demonstruoti savo reakcijos iki pertraukos neteko. Rimčiausias pavojus jo vartams kilo po Mykolos Večurkos smūgio, kurį blokuodamas vos kamuolio į savo vartus nenukreipė gynėjas Justinas Januševskis.


Matomas buvo ir priekyje žaidęs „Utenio“ naujokas Stefanas Cebara, bet sykį nuo nemalonumų trakiškius išgelbėjo laiku jam po kojomis kritęs Valdemaras Borovskis, vėliau jau pats kroatas greitos atakos metu šovė šalia vartų.


Sužaidus valandą, „Trakai“ liko mažumoje. Jau turėjęs vieną įspėjimą Modestas Vorobjovas prarado kamuolį savo aikštės pusėje ir tik prasižengdamas šalia baudos aikštelės neleido prieš vartus išbėgti Rokui Štrausui. Arbitras pražangą įvertino antra geltona kortele bei trakiškį pašalino iš aikštės. 
Netrukus savo reakciją teko rodyti ir I.Plūkui, už vartų nukreipiant G. Zagursko baudos smūgį.


Žaidėjo netektis „Trakų“ iš vėžių neišmušė, svečiai ir toliau skubėjo į priekį. A.Byčenoko galingas tolimas šūvis į skersinį privertė aiktelti stadione susirinkusius žiūrovus. Virš vartų mušė aikštėje pasirodęs Tadas Labukas.


Mačui artėjant prie pabaigos dar sykį puikiai sužaidė D.Garača. Aikštės šeimininkų vartininkas sugebėjo pasiekti aštrų Jurijaus Mamajevo perdavimą, kurio jau laukė T.Labukas. 


Utenos „Utenis“ – Trakų „Trakai“ 1:0 (0:0)


„Utenis“: D. Garača A. Tručinskas, C. Bruunas, R. Silva, G. Zagurskas, T. Dodlekas, V. Nikitinas, V. Jeriomenka, M. Večurka, R. Štrausas (80 min. Š. Suleimonovas), S. Cebara (69 min. K. Levšinas).


„Trakai“: I. Plūkas, J. Januševskis, A.Wakili, A. Klimavičius, V. Borovskis, V. Šilėnas (78 min. J. Mamajevas), M. Vorobjovas, A. Byčenokas, M. Maksimovas, Oscaras (85 min. D. Česnauskis), D. Kazubovičius (66 min. T. Labukas).  
Įvarčiai: G.Zagurskas (86).

Geltonos kortelės: V.Jeriomenka (32); M.Vorobjovas (40, 60), J.Januševskis (55), A.Byčenokas (82).

Raudona kortelė: M.Vorobjovas (60)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.