Paviešintos Zlatano Ibrahimovičiaus sutarties detalės – kiek jis gavo už kiekvieną įmuštą įvartį

Anglijos žiniasklaida paviešino švedo Zlatano Ibrahimovičiaus ir „Manchester United“ ekipos sutarties detales – tapo žinoma, kiek klubas mokėjo puolėjui už kiekvieną įmuštą įvartį. Ir suma pasirodė gana solidi – apskaičiuota, kad per sezoną futbolininkas prie esamos sutarties prisidėjo 3,92 mln. eurų.

 Zlatanas Ibrahimovičius<br> AFP nuotr.
 Zlatanas Ibrahimovičius<br> AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2017, 3:57 PM, atnaujinta May 10, 2017, 4:47 PM

 

Kaip rašo „The Daily Mail“, priedai už įmuštus įvarčius buvo skirtingi – kuo daugiau įvarčių, tuo didesnis atlygis.

 

Teigiama, kad už pirmuosius penkis įvarčius sezone „Manchester United“ Z.Ibrahimovičiui pažadėjo atseikėti po 47 tūkst. svarų sterlingų. Sutartyje nurodyta, kad švedui įmušus penktą ir dar penkis įvarčius, už juos bus mokama po 79 tūkstančius svarų.

 

Nuo 10 iki 15 įvarčių futbolininkui buvo pažadėta atseikėti po 111 tūkst. svarų sterlingų, o nuo 15 iki 20 – po 143 tūkst, svarų sterlingų.

 

Tačiau sumų augimas turėjo sustoti Z.Ibrahimovičiui pelnius ir perkopus 20 įvarčių: už kiekvieną kitą įvartį garsus švedas turėjo gauti po tą pačią premiją – 119 tūkst. svarų sterlingų.

 

Tad už šį sezoną Z.Ibrahimovičius įvarčiais užsidirbo 2,86 mln. svarų sterlingų, arba 3,92 mln. eurų. Iš viso per sezoną iš „Manchester United“ ekipos garsus puolėjas turi gauti 19 mln. svarų sterlingų.

 

Z.Ibrahimovičius kojos traumą patyrė balandžio mėnesį per Europos lygos ketvirtfinalį su „Anderlecht“ klubu. Paskutinę mačo minutę švedas po bandymo galva mušti kamuolį nesėkmingai nusileido ant žemės ir iš aikštės buvo išvestas medikų. Oficialiai teigiama, kad jam trūko kryžminiai kojos raiščiai ir jis nežais apie metus.

 

Z.Ibrahimovičius į Mančesterio miesto ekipą perėjo 2016-aisiais iš „Paris Saint Germain“ klubo ir per 48 mačus įmušė 28 įvarčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.