Londonas dažosi „Chelsea“ spalvomis: Antonio Conte pasiruošęs paimti trofėjų

Iki Anglijos „Premier“ lygos finišo liko trys turai, bet Londono „Chelsea“ jau penktadienį gali užsitikrinti titulą. Vasarą komandos vairą perėmęs Antonio Conte puikiai sustygavo komandos gynybą ir užaštrino puolimą, o dabar ruošiasi skinti vaisius.

 A.Conte vasarą perėmė „Chelsea“ vairą. <br> Lrytas.lt montažas.
 A.Conte vasarą perėmė „Chelsea“ vairą. <br> Lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2017, 3:34 PM

Londono „Chelsea“ penktadienį 22 valandą Lietuvos laiku išvykoje stoja į mūšį su „West Bromwich Albion“. Trys taškai reikštų „Chelsea“ triumfą Anglijos čempionate.

„Chelsea“ komandai tai būtų penktasis trofėjus per trylika pastarųjų sezonų. Taip Londono klubas pasiektų „Manchester United“ rekordą. 

O pats A.Conte taptų vos ketvirtuoju „Premier“ lygos treneriu, kuris jau per pirmąjį sezoną Anglijoje iškovotų trofėjų. Tai yra padarę Jose Mourinho (2004-2005), Carlo Ancelotti (2009-2010) ir Manuelis Pellegrini (2013-2014).

„Sutartį su „Chelsea“ turi dar dvejiems metams. Logiška, kad pradėjus dirbti naujame klube tu nori tęsti tą darbą. Toks ir yra mano tikslas. Bet dabar svarbiausia – pasiekti tikslą. Mes visą sezoną dirbome labai sunkiai, kad atsidurtume šiame taške ir dabar turime žengti žingsnį bei kartu švęsti“, - sakė A.Conte.

„Chelsea” futbolininkai prie A.Conte gausiai mušė įvarčius. Su 75 tiksliais smūgiais Londono klubas yra pirmojoje „Premier“ lygos vietoje. „Chelsea“ klubas yra vos kartą įmušęs daugiau – 2009-2010 metais ši komanda „Premier“ lygoje yra pasižymėjusi 103 kartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.