„Manchester City“ žygiuoja link trečios „Premier“ lygos vietos

Šeštadienį Anglijos „Premier“ lygos pirmenybėse tęsiasi 37-ojo turo dvikovos. Ginklus „Etihad“ stadione surėmė „Manchester City“ ir „Leicester“ vienuolikės. Dviejų įvarčių pranašumą turėję „miestiečiai“ tik po atkaklios kovos palaužė Leičesterio ekipą 2:1 (2:1).

 „Manchester City“ „Premier“ lygoje žengia treti.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 „Manchester City“ „Premier“ lygoje žengia treti.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

eurofootball.lt ir lrytas.lt

May 13, 2017, 6:02 PM, atnaujinta May 13, 2017, 10:06 PM

29-ąją minutę šeimininkus į priekį išvedė Davidas Silva, pasižymėjęs po Leroy'aus Sane perdavimo. Tiesa, šis epizodas sukėlė abėjonių dėl įvarčio, nes Raheemas Sterlingas buvo nuošalėje, kai kamuolys praskriejo pro jo iškeltą koją.

Po įvarčio „Manchester City“ nemažino savo apsukų puolime ir 36-ąją minutę pasiekė antrąjį įvartį. L. Sane buvo neteisingai sustabdytas baudos aikštelėje, todėl į „Leicester“ vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kurį sėkmingai realizavo Gabrielis Jesusas.

Vis dėlto dabartiniai „Premier“ lygos čempionai nesiruošė pasiduoti ir 42-ąją minutę pasiekė deficitą sušvelninusį įvartį. Po puikaus Marco Albrightono perdavimo gražų įvartį vienu lietimu pasiekę Shinji Okazaki. 77-ąją minutę svečiai iš Lesterio turėjo puikią galimybę lyginti rezultatą nuo 11 metrų žymos.

Į „CIty“ vartus buvo skirtas 11 metrų baudinys, kurį stojo realizuoti Riyadas Mahrezas. Alžyrietis tiksliai pasiuntė kamuolį į vartus, tačiau teisėjas įvarčio neįskaitė, nes krašto puolėjas prieš atlikdamas smūgį šiek tiek slystelėjo ir kamuolį lietė abiejomis kojomis.

Per likusį laiką Mančesterio futbolininkai sėkmingai apsigynė ir iškovojo itin svarbią pergalę kovoje dėl patekimo į UEFA Čempionų lygą.

Iki pirmenybių pabaigos likus žaisti dviems turams „Manchester City“ su 72 taškais pakilo į trečiąją poziciją. „Leicester“ tenkinasi devintąja vieta.

Rezultatai:

„Bournemouth" - „Burnley“ 2:1

„Middlesbrough“ - „Southampton“ 1:2

„Sunderland“ - „Swansea“ 0:2

„Stoke City“ - „Arsenal“ 1:4

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.