„Bayern“ klubo užtaisas vasarai: naujiems žaidėjams – 100 milijonų eurų

Miuncheno „Bayern“ klubas anksčiau laiko sutvarkė reikalus Vokietijos čempionate, tačiau tokiai ekipai šio persekimo – per maža. Jau po Čempionų lygos ketvirtfinalio tapo aišku, kad Carlo Ancelotti privalo sustiprinti savo komandą.

 „Bayern“ klubas vasarą ruošiasi išleisti nemažai pinigų. <br> lrytas.lt montažas.
 „Bayern“ klubas vasarą ruošiasi išleisti nemažai pinigų. <br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-15 16:21, atnaujinta 2017-05-15 16:39

 

„Bayern“ klubas Čempionų lygos ketvirtfinalyje bendru rezultatu 3:6 krito prieš Madrido „Real“ komandą, kuri žais finale su Turino „Juventus“.

 

Tai tapo puikiu įrodymu, kad C.Ancelotti privalo atnaujinti komandą, jeigu nori varžytis su pajėgiausiais Europos klubais.

 

Pasak vokiečių dienraščio „Die Welt“, „Bayern“ klubo vadovai jau atvėrė piniginę, tad C.Ancelotti per vasarą galės išleisti 100 milijonų eurų.

 

Teigiama, kad visi šie pinigai bus išleisti penkiems žaidėjams įsigyti. Žinoma, jeigu „Bayern“ klubui pavyks tuos futbolininkus privilioti.

 

Vokietijos klubas jau ir anksčiau buvo glaudžiai siejamas su Alexiu Sanchezu iš „Arsenal“ komandos. Pastarasis vis dar nėra pasirašęs naujos sutarties su „Arsenal“.

 

Sąraše aukštai yra ir „Schalke“ saugas Leonas Goretzka. „Bayern“ taip pat ieškos krašto žaidėjų iš Vokietijos lygos ir klubo vadovų akys krypsta į Brėmeno „Werder“ atstovą Serge'ą Gnabry.

 

„Bayern“ komandai taip pat reikia surasti žmogų, kuris vidurio saugų grandyje pakeistų karjerą baigiantį Xabi Alonso ir idealiu kandidatu yra „Paris Saint Germain“ saugas Marco Veratti.

 

Tačiau italo taip lengvai privilioti gali ir nepavykti, nes į jį taikosi ir „Barcelona“ klubas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.