Gandai apie futbolininko išvykimą privedė prie „Bayern“ kreipimosi į teismą

Vokietijos čempionas Miuncheno „Bayern“ klubas nutarė kreiptis į teismą dėl pateiktų gandų apie Joshua Kimmichą. Goal.com rašo, kad bavaram užkliuvo J. Kimmicho siejimas su „RB Leipzig“ ir „Manchester City“ ekipomis.

 J. Kimmichas.<br> AFP/ScanPix nuotr.
 J. Kimmichas.<br> AFP/ScanPix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2017, 4:04 PM

„Bayern“ imsis teisinių veiksmų prieš naujienų portalą „Stuttgarter Zeitung“, kurie ir paskleidė gandą apie 22-iejų futbolininką. Straipsnyje  buvo teigiama, kad J. Kimmicho išvykimo priežastis būtų mažas žaidybinis laikas.

J.Kimmichas jau yra atstovavęs „RB Leipzig“ ekipai, kai gynė jų garbę antrajame ir trečiajame Vokietijos divizionuose. Vėliau Vokietijos rinktinės narys persikėlė į „Bayern“ ekipą Pepo Guardiola noru.

„Bundesliga“ čempionai patvirtino, kad J. Kimmichas gins klubo garbę „Allianz“ stadione ir kitą sezoną, nes klubo vadovai mato vokietį, kaip Philippo Lhamo įpėdinį. Ilgametis „Bayern“ kapitonas nutarė baigti profesionalo karjerą po šio sezono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.