„Leicester“ klubas patvirtino Craigą Shakespeare'ą nuolatiniu treneriu

Šį sezoną trenerį Claudio Ranieri atleidęs „Leicester City“ oficialiai pranešė, kad po italo atleidimo laikinuoju treneriu dirbęs Craigas Shakespeare'as ir toliau vadovaus komandai. Su anglu pasirašyta trijų metų sutartis.

 C.Shakespeare'as buvo įvertintas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 C.Shakespeare'as buvo įvertintas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2017, 7:25 PM

Birmingame gimęs 53 metų futbolo specialistas „Leicester“ pagrindinei komandai vadovavo nuo vasario mėnesio ir su komanda „Premier“ lygoje finišavo 12-oje pozicijoje.

Dar vadovaujant C.Ranieri į Čempionų lygos atkrintamąsias varžybas patekęs Lesterio klubas su C.Shakespeare'u ketvirtfinalyje nusileido Madrido „Atletico“.

C.Shakespeare'as su ekipa nuo vasario mėnesio pasiekė 8 pergales, tris mačus sužaidė lygiosiomis ir patyrė 5 nesėkmes.

Jis buvo C.Ranieri asistentas, kai „Leicester“ 2015–2016 m. sezone sensacingai triumfavo „Premier“ lygoje.

Iki šių metų vasario britas komandai kaip vyriausiasis treneris buvo vadovavęs tik vieneriose rungtynėse dar 2006 m., kai laikinai vadovavo „West Brom“ ekipai.

Vėliau C.Shakespeare'as dvejus metus (2008–2010) buvo „Leicester“ trenerio Nigelo Pearsono asistentas. Šių vyrų tandemas po to metus (2010–2011) vadovavo „Hull City“, o tada vėl grįžo į Lesterį. Kai 2015 metais N.Pearsonas iš ekipos pasitraukė, C.Shakespeare'as liko jame dirbti su C.Ranieri.

2016 m. Samą Allardyce'ą paskyrus Anglijos rinktinės treneriu, C.Shakespeare'as tapo jo asistentu. S.Allardyce'ui skandalingai pasitraukus vos po vieno mačo rinktinėje baigėsi ir C.Shakespeare'o karjera.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.