400 milijonų regintis Madrido „Real“ bosas nemaldaus Cristiano Ronaldo pasilikti?

Vis garsiau sklindant kalboms apie Cristiano Ronaldo išvykimą iš Madrido „Real“, šio klubo prezidentas Florentino Perezas toli gražu nepuola į paniką – žvaigždės pardavimas jam sutaupytų milžiniškus pinigus.

 C.Ronaldo gali palikti Madridą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 C.Ronaldo gali palikti Madridą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2017, 5:00 PM, atnaujinta Jun 18, 2017, 3:22 PM

Ispanijos žiniasklaida suskaičiavo, jog „Real“ vadovybė sutiktų 32-ejų futbolininką išleisti už maždaug 200 milijonų eurų išpirką, tačiau ją pasiūlyti gali vos du Europos klubai.

Be itin turtingos „Paris Saint-Germain“ ekipos, C.Ronaldo įpirkti galėtų ir jo buvęs „Manchester United“ klubas. Portugalas neslepia savo šiltų santykių su šios ekipos vadovais ir yra sakęs, jog kada nors norėtų sugrįžti į Mančesterį. 

Žinoma, į C.Ronaldo išpirkimą galėtų pretenduoti ir Kinijos lygos klubai, tačiau labai abejotina, jog vis dar puikios formos futbolininkas sutiktų keltis į šią šalį.

Atsisakęs futbolininko paslaugų, „Real“ sutaupytų ir jo atlyginimui skirtą biudžeto dalį – 200 mln. eurų per porą ateinančių sezonų.

Nors F.Perezas, anot ispanų pranešimų, mėgins raminti išvykti pasiryžusį C.Ronaldo, tačiau prireikus svarstys ir pardavimo galimybę, mat tai iš viso klubui išsaugotų bent 400 milijonų eurų.

C.Ronaldo panoro palikti „Real“ po to, kai Ispanijos prokurorai pateikė ieškinį futbolininkui ir apkaltino jį nuslėpus beveik 15 milijonų eurų mokesčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.