Cristiano Ronaldo piešinį Rusijoje gaubia paslapties šydas

Rusijoje ant pastato sienų nutapytas Cristiano Ronaldo paveikslas jau dabar vadinamas paminklu, kurio niekas negali pamatyti. Portugalijos rinktinės ir Madrido „Real“ žvaigždė Rusijoje vykstančiame Konfederacijų taurės turnyre sulaukė išskirtinio dėmesio.

 C.Ronaldo piešinys saugomas tarsi slaptas.<br> Lrytas.lt montažas.
 C.Ronaldo piešinys saugomas tarsi slaptas.<br> Lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-19 17:06, atnaujinta 2017-06-19 17:21

Vos į Rusiją atvykęs C.Ronaldo sulaukė staigmenos – Kazanėje ant sienos išvydo savo atvaizdą, o nuotraukos greitai išplito visame pasaulyje.

Dabar aiškėja, kad C.Ronaldo piešinys turi ir paslaptį.


Vieno geriausių futbolininkų istorijoje atvaizdas nutapytas ant privataus pastato sienų ir jį pamatyti galima tik konkretaus viešbučio svečiams. Būtent tame viešbutyje ir yra apsistojusi Portugalijos rinktinė.

Pats C.Ronaldo ar jo komandos draugai gali pamatyti didžiulį ir spalvingą futbolininko atvaizdą, tačiau paprastiems mirtingiesiems tai padaryti galima tik nuotraukose. 

Dailininkai šiam paveikslui panaudojo vieną momentą, kai C.Ronaldo mirktelėjo komandos draugui. Pavyzdžiui paimtas momentas iš 2006 metų pasaulio čempionato, kai tuometinis C.Ronaldo draugas „Manchester United“ klube Wayne Rooney buvo išvarytas iš aikštės.

„Žmonės daug kalba apie tai ir aš panorau ne tik pamatyti, bet ir nufotografuoti. Galbūt jie leis mums jį pamatyti po turnyro, kai komanda išvyks. Net nežinau“, - sakė Kazanėje gyvenantis 23 metų futbolo gerbėjas Artiomas Malcevas, stovėjęs šalia Portugalijos rinktinės viešbučio.

Piešinys matomas tik iš aptverto ir saugomo kiemo, tad sirgaliams ir žurnalistams ten patekti neleidžiama. Futbolininkai ir kiti viešbučio svečiai C.Ronaldo portretą gali matyti, nes daug kambarių turi langus į slaptąjį kiemą.

Policijos pareigūnai neatskleidė, kodėl žmonėms neleidžiama pasigrožėti C.Ronaldo atvaizdu.

Šiam piešiniui buvo panaudota apie 300 dažų skardinių. 

Tiesa, C.Ronaldo kol kas piešinys neįkvėpė – futbolininkui jis patiko, tačiau pirmosiose rungtynėse Portugalijos rinktinė pergalės neiškovojo. Rungtynės tarp Portugalijos ir Meksikos baigėsi 2:2.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.