Vilniaus „Žalgiris“ tik per pridėtą teisėjo laiką įveikė „Jonavą“

Šalies čempionas Vilniaus „Žalgiris“ A lygoje sunkiai, bet iškovojo tris taškus. Žalgiriečiai tik rungtynių pabaigoje 2:1 (1:1) įveikė „Jonavą“ ir po pralaimėjimo „Kauno Žalgiriui“ iškovojo antrąją pergalę iš eilės.

 D.Šernas ir vėl pasižymėjo.<br> diena.lt nuotr.
 D.Šernas ir vėl pasižymėjo.<br> diena.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2017, 7:57 PM

Jau 14-ąją minutę šeimininkų komandą į priekį išvedė Klaudijus Upstas tiksliu smūgiu. Neilgai trukus „Žalgiris“ išlygino rezultatą, bet šoninis arbitras užfiksavo nuošalę, o „Jonava“ išlaikė trapią persvarą.

Tačiau jau 30-ąją minutę Darvydas Šernas galva nuginklavo jonaviškių vartininką ir nepažeidęs jokių taisyklių išlygino rezultatą. 

79-ąją minutę Laurynas Stonkus už grubią pražangą užsidirbo antrąją geltoną kortelę ir buvo išvarytas iš aikštės. O vilniečiai pasinadojo kiekybine persvara ir iškovojo sunkią pergalę.

Per pridėtą teisėjo laiką, 91-ąją minutę, pergalingą įvartį pelnė Linas Klimavičius.

„Žalgiris“ šio mėnesio pradžioje jau pralaimėjo lygos autsaideriams „Kauno Žalgiriui“ 0:2, bet rebilitavosi prieš Klaipėdos „Atlantą“. Tuo tarpu „Jonava“ praėjusią savaitę Marijampolėje lygiosiomis 1:1 sužaidė su „Sūduva“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.