Jaunimą į ugnį metusi Vokietija prieš Konfederacijų taurės finalą tikslo nekeičia

Vokietijos futbolo rinktinė į Konfederacijų taurę neatsivežė gausybės itin svarbių žaidėjų, tačiau tai nesutrukdė viršyti lūkesčių. Sekmadienį Konfederacijų taurės finale pasaulio čempionai Joachimo Loewo auklėtiniai susitiks su Čilės komanda.

 Vokietijos rinktinės treneriai atidžiai stebi, kaip futbolininkai prisitaiko prie spaudimo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Vokietijos rinktinės treneriai atidžiai stebi, kaip futbolininkai prisitaiko prie spaudimo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2017, 12:37 PM, atnaujinta Jul 1, 2017, 6:38 PM

J.Loewas į Rusiją atsivežė daugiausia jaunus ir neišbandytus futbolininkus bei neslėpė, kad svarbiausioms žvaigždėms tiesiog leido pailsėti prieš kitų metų pasaulio čempionatą.
Ir nors jaunoji Vokietijos futbolininkų karta neišvengia broko, Konfederacijų taurėje ji už pasitikėjimą treneriui atsidėkojo.

Pusfinalyje Vokietijos rinktinė 4:1 sutriuškino Meksiką ir žengė į finalą.

Dabar laukia išsiaiškinti, kam Sankt Peterburge atiteks trofėjus, tačiau buvęs itin garsus vokiečių futbolininkas ir dabartinės rinktinės personalo narys Oliveris Bierhoffas kalbėjo ne apie titulus.

„Mums rezultatas nėra toks svarbus. Labiausiai rūpi, kaip futbolininkai elgiasi ir žaidžia tam tikromis sąlygomis“, - po pergalės prieš Meksiką kalbėjo O.Bierhoffas.

J.Loewo komandoje nėra nei vartininko Manuelio Neuerio, gynėjų Matso Hummelso ir Jerome'o Boatengo, nei saugo Toni Krooso ar puolėjų Mesuto Ozilo su Thomasu Muelleriu. Visi jie planuoja žaisti pasaulio čempionate ir Konfederacijų taurę stebi iš šalies.

„Jau dabar galime pamatyti, kiek žaidėjai išmoko. Jie gali žaisti visose sistemose ir yra pakankamai protingi, kad prisitaikytų. Tai mums suteikia daugiau galimybių“, - teigė O.Bierhoffas.

O sirgaliai į Konfederacijų finalą žiūri ir vedini prietarų. Dar nė viena Konfederacijų taurės nugalėtoja kitąmet nelaimėjo pasaulio čempionato

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.