„Atlantas“ namuose garbingai užbaigė kelionę Europoje

Klaipėdos „Atlantas“ išvengė dar vieno pažeminimo. Namuose žaidę klaipėdiečiai 1:2 (1:2) nusileido iš Kazachstano atvykusiems Almatos „Kairat“ futbolininkams.

 Klaipėdiečiai prieš savus sirgalius atrodė garbingai.<br> „Atlantas“/Facebook nuotr.
 Klaipėdiečiai prieš savus sirgalius atrodė garbingai.<br> „Atlantas“/Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2017, 9:02 PM

„Atlantas“ jau rungtynių pradžioje parodė, kad niekam neleis jų stumdyti namuose. Klaipėdiečiai jau 12-ąją minutę įsiveržė į priekį po Andrei Ciofu tikslaus smūgio.

Tiesa, neilgai trukus svečiai išlygino rezultatą. 35-ąją minutę Ivo Iličevičius realizavo 11 metrų baudinį, o rezultatas tapo 1:1.

Vos po keturių minučių „Atlantas“ turėjo „deja vu“ jausmą, kai Gerardas Gohou pelnė dar vieną greitą įvartį. Tiesa, tai ir buvo vieninteliai rungtynių įvarčiai.

Nors „Kairat“ ekipa kamuolį kontroliavo net 61 proc. rungtynių laiko – jie atliko mažiau smūgių. Klaipėdiečiai į varžovų vartus kėsinosi 12 kartų, kai svečiai iš Kazachstano atliko 10 smūgių. 

Nors rungtynėse Klaipėdoje „Atlantas“ atrodė garbingai, jie vis tiek bendru rezultatu 1:8 buvo sumindyti „Kairat“ futbolininkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.