Brazilijos klubas atleido keturis futbolininkus, kurie nusifilmavo užsiimdami seksualine veikla rūbinėje

Brazilijos futbolo ekipa „Gaucho“ ėmėsi sankcijų prieš futbolininkus, kurie užsiiminėjo seksualine veikla klubo rūbinėje. 

 Brazilijoje nuaidėjo rimtas skandalas.<br> thesun.co.uk nuotr.
 Brazilijoje nuaidėjo rimtas skandalas.<br> thesun.co.uk nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-06 22:12, atnaujinta 2017-07-07 14:57

Viskas paaiškėjo, kai internete buvo nutekintas vaizdo įrašas, kuriame matyti trys futbolininkai besimasturbuojantys. Trys futbolininkai užsiėmę neetiška veikla ir ketvirtas, kuris visa tai filmavo buvo atleisti iš ekipos.

Klubo prezidentas Gilmaras Rosso taip pat pakomentavo šį įvykį: „Kai tik paspaudžiau, kad vaizdo įrašas eitų, aš jį iškart ištryniau, man tai atrodė šlykštu.

Nedarbo valandomis, mes neturime nieko daryti su tokia situacija. Jei jie nori pasigerti, tegul geria, gėjai ar ne, tai jų problema. Kai aš turiu atsakyti, kaip prezidentas darbo valandomis, tada tai jau mano atsakomybė. Vienintelis blogas dalykas, kurį tame mačiau, tai filmavimasis rūbinėje“, – pasakojo „Gaucho“ ekipos prezidentas.

G.Rosso taip pat pridėjo, kad tokių pačių sankcijų būtų futbolininkai sulaukę, jei būtų nufilmuotas heteroseksualus aktas.

„Nuo sezono pradžios, visi žinojo, kad jokios nuotraukos ar vaizdo įrašai negali būti platinami be klubo sutikimo. Jei vaizdo įrašas būtų heteroseksualus, sankcijos būtų tokios pačios. Įsivaizduokite, ką jie būtų girdėję žengdami į aikštę. Kiek žinau, jie nėra homoseksualai, bet dabar jie tai turės įrodyti“, – kalbėjo ekipos prezidentas. 

Futbolininkai, kurie buvo atleisti, nebuvo atskleisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.