Madrido „Real“ puolėją šokiravo „Manchester United“ klubo sprendimas

Madrido „Real“ klubo puolėjas Alvaro Morata tikėjosi artimiausiomis dienomis tapti „Manchester united“ klubo nariu ir kartu su klubu keliauti į Jungtines Amerikos Valstijas, kur bus žaidžiama draugiškų rungtynių serija. Tačiau „raudonųjų velnių“ susidomėjimas belgu Romelu Lukaku privertė jį pasijusti nereikalingu.

 Alvaro Morata liko nustebintas "Manchester united" klubo sprendimo<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Alvaro Morata liko nustebintas "Manchester united" klubo sprendimo<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2017, 10:45 AM, atnaujinta Jul 7, 2017, 10:58 AM

Visai neseniai buvo skelbta, kad A.Morata jau viena koja Mančesteryje ir netrukus, kartu su Europos lygos čempionu pradės pasiruošimą naujam sezonui.

Tačiau kai puolėjas sužinojo, kad klubas, kuriame jis jau planavo savo ateitį ėmė nusigręžti, liko be žado. Ispanas pasijautė tarsi nereikalingas daiktas numestas į šalį.

A.Morata dabar tikisi, kad sulauks susidomėjimo iš Londono „Chelsea“, kurie taip pat siekė įsigyti R.Lukaku. Nepavykus sumedžioti šio puolėjo, jiems liko nemažai pinigų.

Ispano šansus žaisti Anglijos čempionų gretose sustiprina ir tai, kad komandos strategas A.Conte nuo pat atėjimo į „Chelsea“ norėjo A.Moratą matyti tarp savo auklėtinių. Pats puolėjas irgi ne kartą teigė, jog norėtų žaisti A.Conte treniruojamoje ekipoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.