Euforija ir liūdesys: nevaldomas charakteris iš Italijos čempionų atėmė svarbų žaidėją

Šią savaitę futbolo padangę sukrėtė žinia, kad Turino „Juventus" komandos gynėjas Leonardo Bonucci gali persikelti į „Milan" klubą.

 Leo Bonucci iš Turino keliasi į Milaną<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Leo Bonucci iš Turino keliasi į Milaną<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2017, 5:37 PM, atnaujinta Jul 14, 2017, 5:40 PM

Buvo kalbama, kad vienas geriausių visame pasaulyje gynėjo pozicijoje rungtyniaujančių žaidėjų   bus parduodamas už ganėtinai menką sumą –  maždaug 40 milijonų eurų.

Būtent taip ir įvyko. Penktadienį 30-ies metų italas jau atvyko atvyko į Milaną medicininei  apžiūrai, o jį iškart pasitiko gausi ir triumfuojanti gerbėjų minia.

Turine gynėjas rungtyniavo nuo 2010 metų. Ten jis buvo pats geriausias komandos gynybos ramstis.

Jau kurį laiką užsienio žiniasklaida be sustojimo spėliojo, kodėl Italijos čempionai nusprendė žengti tokį, iš pirmo žvilgsnio neprotingą žingsnį.

Dabar manoma, kad pagrindinė priežastis, kodėl įvyko atsisveikinimas – nevaldomas charakteris, kuriuo pasižymėjo L.Bonucci.

Futbolininkas ne kartą konfliktavo su komandos treneriu Massimo Allegri, o UEFA Čempionų lygos finalo pertraukos metu užsipuolė pulėją Paulo Dybalą bei pykosi su veteranu Andrea Barzagli.

Tikrąsias priežastis paaiškinti sunku, tačiau būtent todėl ir manoma, kad šios vasaros sprendimas atsisveikinti su D.Alvesu ir L.Bonucci yra paremtas noru, komandoje turėti daugiau ramybės.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.