Lietuvos komandos sužinojo galimus varžovus Europos lygoje

Antrajame Europos lygos atrankos etape besikaunantys „Trakai“ ir Marijampolės „Sūduva“ sužinojo, kokie varžovai jų lauktų, jei sugebėtų įveikti dabartinius.

„Trakai“ gali ir vėl vykti į Šiaurės Europą. <br>fkzalgiris.lt
„Trakai“ gali ir vėl vykti į Šiaurės Europą. <br>fkzalgiris.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-14 14:43

Kol kas „Trakai“ yra sudėtingesnėje situacijoje, kai Švedijoje „Norrkoping“ ekipai nusileido 1:2 ir namo parsiveža vieno įvarčio deficitą.

Tiesa, Vilniuje jiems pakaktų laimėti 1:0 ir jie jau atsidurtų kitame Europos lygos etape.

O ten jau gali laukti Makedonijos vicečempionai „Shcendija“ futbolininkai. Tiesa, „Trakai“ dar kartą gali vykti į Skandinavijos šalį, kadangi prieš makedonus kovos Suomijos ekipa Helsinkio HJK. 

Šiuo metu HJK Suomijoje tvirtai žengia pirmi ir yra įgiję puikią sportinę formą. Tuo tarpu praėjusį sezoną jie vos trimis taškais atsiliko nuo čempionų ir liko antri.

„Sūduva“ taip pat sužinojo savo galimus būsimus varžovus. Po to, kai Marijampoliečiai Latvijoje įveikė „Liepaja“ ekipą 2:0, jie jau dabar viena koja atsidūrė trečiajame Europos lygos etape.

O ten jau „Sūduvos“ ekipos laukia labai rimtas varžovas. Tai yra Šveicarijos klubas „Sion“. Praėjusį sezoną Šveicarijos lygoje jie užėmė ketvirtąją vietą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.