Neįtikėtina istorija: W. Rooney sugrįžimas leido „Man City“ aistruoliui išvykti atostogų

Wayne'o Rooney sugrįžimas į Liverpulio „Everton“ klubą džiugus ne tik šios komandos gerbėjams. Pasirodo, komandos keitimas daugybę laimės atnešė vienam „Manchester City“ komandos sirgalių, kuris tokiu įvykiu patikėjo dar prieš septynerius metus.

 Wayne'o Rooney sugrįžimas į buvusį klubą praturtino vieną futbolo aistruolį<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Wayne'o Rooney sugrįžimas į buvusį klubą praturtino vieną futbolo aistruolį<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2017, 8:43 PM, atnaujinta Jul 17, 2017, 8:46 PM

Futbolo sirgalius Jordonas Fawcettas niekada gyvenime nebuvo atlikęs statymo, tačiau 2010-aisiais pamatęs vienos lažybų bendrovės pasiūlą, nusprendė atlikti dvidešimt svarų sterlingų statymą už tai, kad W.Rooney sekanti komanda po „Manchester United“ bus „Everton“ klubas.

Statymo koeficientas tuomet buvo 100/1. Tai reiškia J.Fawcettas pretendavo laimėti du tūkstančius svarų sterlingų. Nors niekas netikėjo sėkme, po septynerių metų šio vyro laimei teliko pavydėti. Jis buvo teisus.

„Buvau ant stogo ir dirbau su savo dėde. Staiga nusprendžiau atlikti statymą, kad W.Rooney persikels į „Everton“ komandą. Taip padariau todėl, kad tuo metu sklandė kalbos apie galimą jo žaidimą „Barcelona“ klube. Aš tuo tiesiog negalėjau tikėti“, – istoriją prisiminė aistruolis.

J.Fawcettas papasakojo, kaip reagavo sužinojęs, kad futbolininkas sugrįžo į „Everton“ komandą, o jo prognozės išsipildė. Jis netvėrė džiaugsmu ir pabrėžė, kad šis įvykis padovanojo jam atostogas.

„Apverčiau namą aukštyn kojomis ieškodamas savo statymo lapelio. Mano brolis juokėsi iš manęs, tačiau aš – ne. Juk tai labai daug pinigų. Įprastai negalėčiau sau leisti išvykti atostogų į kitą šalį, tačiau dabar – galėsiu. Ruošiamės su šeima vykti į Maljorką“, – atviravo „Man City“ komandą palaikantis futbolo gerbėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.