Futbolo sirgaliai šėlsta: klastingą ligą įveikęs vokietis sugrįžo į aikštę

Daugelio futbolo komandų žaidėjų komplektacijos dar pilnai nebaigtos, tačiau jau pilnu tempu ruošiamasi naujajam sezonui. 

 Vokietijos futbolo žvaigždė įveikė klastingą ligą<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Vokietijos futbolo žvaigždė įveikė klastingą ligą<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2017, 5:54 PM, atnaujinta Jul 17, 2017, 6:04 PM

Ne išimtis – Vokietijos futbolo grandas Dortmundo „Borussia“ klubas. Vokietijos aukščiausiosios futbolo lygos bronzininkai šiuo metu keliauja po Aziją, kur žaidžia draugiškas rungtynes su įvairių šalių komandomis. 

Paskutinėse rungtynėse Vokietijos atstovai 3:2 palaužė Uravos „Red Diamonds“ komandą iš Japonijos, tačiau daugiausiai dėmesio pritraukė ne pergalė, tačiau vieno, ypatingo žaidėjo sugrįžimas.

Į aikštę po pusės metų pertraukos pirmą kartą žengė Vokietijos futbolo žvaigždė Mario Götze. 24-erių metų žaidėjas ilgą laiką praleido be futbolo, kadangi jam buvo diagnozuota klastinga liga – miopatija.

Nors rungtynėse buvo pelnytas ne vienas gražus įvartis, visas dėmesys nukrypo būtent į „Borussia“ komandos žvaigždę. Kuomet M.Götze įžengė į aikštę, jį pasitiko gausios sirgalių ovacijos. Naujienomis apie futbolininko sugrįžima mirga ir socialiniai tinklai.

Savo džiaugsmo neslėpė ir vienas Dortmundo klubo vadovų.

„Dabar turime atidžiai žvelgti į kiekvieną dieną ir sekti progresą. Tikėkimės, kad viskas judės į priekį ir labai greitai Mario galės žaisti visas devyniasdešimt minučių“, – teigė jis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.