Rekordiniai milijonai nesuviliojo: „Barcelona“ klubo vadovas Brazilijos žvaigždės paleisti nenori

Brazilijos bei „Barcelona“ klubo žvaigždė Neymaras iš Ispanijos neišvyks, nors „Paris Saint-Germain“ klubas ir buvo pasiruošęs pateikti rekordinę – du šimtus milijonų eurų siekiančią išpirką. Tą naujienų portalui BBC patvirtino klubo prezidentas Josepas Maria Bartomeu. 

 "Barcelona" prezidentas teigia, kad Neymaras niekur neišvyks<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 "Barcelona" prezidentas teigia, kad Neymaras niekur neišvyks<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2017, 1:18 PM, atnaujinta Jul 19, 2017, 1:29 PM

Puolėjas su „Barcelona“ klubu praėjusių metų spalį pasirašė naują penkerių metų kontraktą, kuris galioja iki 2021-ųjų. Kontrakte numatyta išpirkos galimybė, tačiau ši su kiekvienais metais auga.

Futbolininkas į Ispaniją atvyko 2013-aisiais. Prieš tai jis žaidė gimtojoje Brazilijoje, „Santos“ klube. 

Neymarą „Paris Saint-Germain“ klubas bandė prisivilioti jau praėjusių metų rudenį. Tuomet Prancūzijos čempionai 24-erių brazilui siūlė privatų lėktuvą ir viešbučių verslo akcijų. 

Klubas futbolininką taip pat užtikrino, kad pasirūpins visais mokesčių klausimais. Nors agentas ir bandė įtikinti savo klientą, kad šis priimtų pasiūlymą, Neymarą tuomet perkalbėjo tėvas.

Puolėjo dvejonės dėl komandos pasirinkimo suprantamos. Praėjusį sezoną „Barcelona“ gretose jis neatrodė labai blogai, tačiau jį komandoje užgožia Leonelis Messi, o Paryžiuje jam žadamas pats didžiausias žvaigdės statusas.

Tačiau net ir pats futbolininkas neseniai pareiškė, kad yra patenkintas savo statusu dabartinėje komandoje, nepaisant to, kad Paryžiaus klubas norėjo jį padaryti brangiausiai apmokamu žaidėju pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.