„Barcelona“ jau žino, kuo pakeistų Neymarą – turi du variantus

Jau kurį laiką futbolo pasaulyje sklando gandai, kad Brazilijos rinktinės bei „Barcelona“ klubo žvaigždė Neymaras kelsis į „Paris Saint-Germain“ klubą.

 "Barcelona" žino, kuo pakeistų Neymarą<br> AFP/Scanpix nuotr.
 "Barcelona" žino, kuo pakeistų Neymarą<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2017, 10:56 PM, atnaujinta Aug 2, 2017, 12:05 AM

Nors tai ir būtų skaudi žinia visiems Katalonijos klubo gerbėjams, panašu, kad komandos vadovybė  dėl to nesijaudina. Jau atsirado ir galimos pamainos, jei tik perėjimas įvyks.

Skelbiama, kad „Barcelona“ komanda, kaip pamaina Neymarui domisi Dortmundo „Borussia“ žaidėju Ousmane Dembele bei Turino „Juventus“ komandos nariu Paulo Dybala. Pastarasis atrodo puikus variantas, kadangi tuo pačiu gerai sutaria su Ispanijos klubo žvaigžde Leoneliu Messi, tačiau būtų kur kas brangesnis pirkinys nei O.Dembele.

Pastaruoju metu kalbama, kad Neymarui su Paryžiaus klubu jau beliko suderinti paskutines detales, tačiau aiškių ženklų vis dar trūksta. Pats puolėjas buvo pareiškęs, kad sąlygos Ispanijoje tenkina, o komandos draugai atvirai bando jį įtikinti, kad niekur neiškeliautų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.