Žygį Europoje baigę „Trakai“ su motyvacija žvelgia į vietinį frontą

Savaitgalį „Jonavos“ klubą įveikę ir trečią pergalę iš eilės A lygoje iškovoję „Trakų“ futbolininkai jau trečiadienį dvikovoje su „Kauno Žalgiriu“ sieks dar vieno laimėjimo. Tai bus trečiosios riterių rungtynės per šešias dienas. Dar po trijų dienų „Trakų“ laukia regiono derbis su „Žalgiriu“, o rugpjūčio 16 – ąją – dvikova Utenoje su „Utenio“ klubu. Tokiu būdu „Trakai“ pasieks klubo rekordą – per 14 dienų sužais net penkerias rungtynes.

"Trakų" klubas per dvi savaites sužaidė eilę rungtynių<br>T.Bauro nuotr.
"Trakų" klubas per dvi savaites sužaidė eilę rungtynių<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2017, 10:29 AM, atnaujinta Aug 8, 2017, 10:30 AM

„Mums tai yra iššūkis, bet mes jam pasiruošę”, – nedvejodamas savo auklėtinių sugebėjimais sakė vyriausiasis treneris Olegas Vasilenka.

Baigę Europos kampaniją, tiek užpernai, tiek pernai „Trakai“ krisdavo į duobę, kurios pasėkmės jausdavosi skaičiuojant taškus sezono pabaigoje. Šiemet bent pirmos rungtynės po Europos taurių buvo žaidžiamos itin aukšta sparta ir ją diktavo būtent „Trakai“.

„Pernai mūsų komandą persekiojo traumos. Manau, kad būtent tai ir buvo susiję su prastais rezultatais. Šiemet tokių problemų nėra. Rungtynės su „Jonava“ puikiausiai tai įrodė – žaidėme savo žaidimą, jėgų netrūko, dėl to ir laimėjome“, – sakė du rezultatyvius perdavimus sekmadienį atlikęs Aleksandras Byčenokas.

Trečiadienio rungtynės su „Kauno Žalgiriu“ bus svarbios dėl kelių aspektų: kartu su „Trakais“ tai yra ilgiausiai A lygoje nepralaiminti komanda, joje žaidžia Lukas Kochanauskas, pirmajame rate „Trakai“ nesugebėjo šios komandos įveikti.

„Žaidžiant su šia ekipa labai svarbu neleisti varžovams įsibėgti ir rezultato siekti nuo pirmos minutės. Nors žaisime trečias rungtynes per šešias dienas, tačiau jaučiamės gerai ir dėl nuovargio problemų neturėtų būti“, – dėstė Michailo Šiška, palinkėjęs L.Kochanauskui išvengti traumų ir grįžti į didįjį futbolą.

„Reiks būt dėmesingam ir neatlikti jam perdavimų (juokiasi). Jei rimtai, privalome laikyti aukštą rungtynių tempą, žaisti savo futbolą, kurti progas, o tada jau žiūrėsime“, – pridūrė A.Byčenokas.

Šiuo metu „Trakai“ turnyro lentelėje užima antrąją vietą. Proga pasivaržyti su lyderiu „Žalgiriu“ bus suteikta jau šeštadienį 19.00 val. sostinės LFF stadione.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.