Giedriui Arlauskiui – proga sugrįžti: vartininku domisi Rumunijos klubas

Kai 2015 metais Giedrius Arlauskis paliko Bukarešto „Steaua“ klubą, atrodė, kad vartininkas ruošiasi svaiginančiam karjeros etapui. Tuomet dar ir Lietuvos rinktinėje žaidęs vartų sargas pasirašė sutartį su į Anglijos „Premier“ lygą patekusiu „Watford“ klubu, bet vėliau niekas nesiklostė taip, kaip troško jis.

 G.Arlauskis turi progą grįžti į Rumuniją.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 G.Arlauskis turi progą grįžti į Rumuniją.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-10 18:44

29 metų telšiškis per laiką iki šiol spėjo įsivelti į dramą Lietuvoje, po kurios daugiau niekada ir neprisijungė prie Lietuvos rinktinės. 

„Watford“ klubas yra skolinęs lietuvį „Espanyol“ ekipai, bet ir Ispanijoje jam įsitvirtinti nepavyko.

Futbolo aistruoliai iš pradžių dar žiūrėdavo į „Watford“ sudėtį Anglijos čempionate, tačiau vėliau nustojo – jeigu G.Arlauskis ir būdavo antruoju vartininku, aikštėje taip ir nepasirodydavo. 

„Watford“ komandoje jis žaidė vos kartą. 

Tačiau dabar G.Arlauskiui gali atsiverti nauja proga pakilti. Rumunijoje kalbama, kad vartininku domisi Klužo CFR naujasis treneris Danas Petrescu.

„Futbolininkai, kurių norime – labai brangūs. Mes negalime jų sau leisti. Bet tikimybė, kad turėsime naujų žaidėjų – tikrai yra. Jeigu yra galimybę susisiekti ir tartis su G.Arlauskiu, mes būsime susidomėję“, - pareiškė D.Petrescu. 

G.Arlauskio pavardė Rumunijoje gerai žinoma. Vartininkas čia žaidė 2014-2015 metais ir taip paliko įspūdį „Watford“ vadovams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.