Supertalentas: „Real“ žaidėjo priešakyje – niekam neregėtas pasiekimas

Madrido „Real“ komandoje dažnai galima rasti išskirtinių talentų, o šiuo metu komandoje ryškiai žiba jaunasis futbolininkas Marco Asensio.

 Marco Asensio - per žingsnį nuo istorinio pasiekimo<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Marco Asensio - per žingsnį nuo istorinio pasiekimo<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-15 09:37, atnaujinta 2017-08-15 09:46

2015-aisiais į komandą atkeliavęs 21-erių metų jaunuolis su laiku vis geriau įsitvirtina pagrindinėje sudėtyje. Puikiausias to įrodymas – mušami įvarčiai.

M.Asensio spėjo pasižymėti ir skandalingose rungtynėse, kuriose iš aikštės buvo išvytas Cristiano Ronaldo. Ispanijos Supertaurės rungtynėse, 90-ąją minutę M.Asensio smeigė puikų įvartį, taip galutinai sužlugdydamas varžovę „Barcelona“ komandą.

Supertaurės rungtynės jaunajam talentui buvo debiutinės, o savo pasirodymu jis atsidūrė vos per žingnį nuo istorinio pasiekimo. 

Neįtikėtina, tačiau M.Asensio po įvartį dabar yra pelnęs debiutuodamas net penkiuose turnyruose: UEFA Supertaurėje, „La Liga“, Karaliaus taurėje, UEFA Čempionų lygoje, Ispanijos Supertaurėje.

Išskirtinis pasiekimas jau čia pat – belieka pasižymėti debiutinėse FIFA pasaulio klubų taurės rungtynėse, kur „Real“ klubas gins nugalėtojų titulą. Tokiu atveju būtų pelnyti įvarčiai debiutuojant iš viso net šešiuose turnyruose.

M.Asensio gali tapti pirmuoju žaidėju istorijoje pelniusiu po įvartį visose debiutinėse rungtynėse kiekviename galimame turnyre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.