Negirdėta istorija: rekordinį sandorį galėjo sustabdyti L. Messi pasiūlymas

Visai neseniai pasaulis išvydo rekordinį futbolo sandorį, kai Brazilijos futbolo žvaigždė Neymaras už rekordinę 222 milijonus eurų siekiančią sumą iš „Barcelona“ klubo persikėlė į „Paris Saint-Germain“.

 Neymarą genialiu būdu perkalbėti bandė L.Messi<br> Lrytas.lt koliažas
 Neymarą genialiu būdu perkalbėti bandė L.Messi<br> Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2017, 7:41 PM, atnaujinta Aug 16, 2017, 8:03 PM

Praeities pakeisti neįmanoma, tačiau dabar įvairias būdais svarstoma, kas lėmė tokį puolėjo pasirinkimą ir kas galėjo jo sprendimą pakeisti.

Ispanijos žiniasklaida atskleidė, kad brazilui dar tik būnant apmąstymuose, jį nuoširdžiai bandė perkalbėti komandos draugas Lionelis Messi.

Teigiama, kad Amerikjoje, Niudžersyje vykusio tarptautinio turnyro metu, žaidėjai vienas su kitu viešbutyje ilgokai kalbėjosi šia tema. Buvo bandoma įkalbėti Neymarą pasilikti Barselonoje. Tiesa, tuo metu mažai kas žinojo, kad su PSG klubu jau buvo derinamos paskutinės detalės.

Teigiama, kad L.Messi savo komandos draugui sakė duosiąs daugiau šansų pasireikšti ir net gi siūlė padėsiąs iškovoti  geriausio pasaulyje futbolininko „Ballon d'Or“ apdovanojimą. Kalbėdamasis su savo kolegas jis patvirtino darysiąs viską, kad apdovanojimas atitektų būtent brazilui.

Tą argentinietis įrodė iškart po to sekusiame mače priešTurino „Juventus“ komandą . Jis leido Neymarui atlikti pirmąjį baudos smūgį, kuris buvo realizuotas sėkmingai. Taip pat futbolininkai žaidė neįprastai arti vienas kito, o vėliau Neymaras pelnė dar vieną įvartį ir padovanojo pergalę rezultatu 2:1.

Deja, Neymaras labai greitai jau vilkėjo PSG marškinėlius. Tai reiškia, kad geriausio futbolininko apdovanojimą jam teks iškovoti savomis pastangomis, užtikrintai įrodant, kad yra geresnis už visus varžovus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.