Čempionų lygoje – atkrintamųjų varžybų revanšo dvikovos

„Malaga“ - „Eibar“Šią savaitę paaiškės paskutinės dešimt komandų,  kurios žais UEFA Čempionų lygos grupių turnyre. Antradienį ir trečiadienį vyks atkrintamųjų varžybų antrosios rungtynės.

Čempionų lygos atrankoje - lemiamos kovos<br> AFP/Scanpix nuotr.
Čempionų lygos atrankoje - lemiamos kovos<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2017, 10:01 AM, atnaujinta Aug 22, 2017, 10:15 AM

Prancūzijos „Nice“ klubas namie priims „Napoli“ iš Italijos. Pirmąją dvikovą 2:0 laimėjo Neapolio komanda. Ispanijos „Sevilla“ ekipa savo aikštėje kovos su Stambulo „Basaksehir“ . Turkijoje 2:1 triumfavo Ispanijos ekipa.

Maskvos CSKA Rusijoje galynėsis su Berno „Young Boys“ iš Šveicarijos. Pirmosiose rungtynėse 1:0 pajėgesni buvo maskviečiai. „Liverpool“ futbolininkai Anglijoje išmėgins jėgas su Vokietijos „Hoffenheim“ klubu. Pirmojoje dvikovoje 2:1 nugalėjo Liverpulio komada.

„Copenhagen“ Danijoje rungtyniaus su „Qarabag“ iš Azerbaidžano. Pirmąjį mačą 1:0 laimėjo azerbaidžaniečiai. Prahos „Slavia“ savo žiūrovų akivaizdoje grumsis su Nikosijos APOEL. Kipro futbolininkai savo aikštėje įveikė varžovus 2:0.

„Rijeka“ iš Kroatijos namie priims Pirėjo „Olympiacos“. Graikijos klubas savajame stadione laimėjo 2:1. Mažiausiai intrigos Glazgo „Celtic“ ir „Astana“ akistatoje. Škotijos ekipa pirmosiose rungtynėse oponentams įmušė 5 įvarčius be atsako.

Didelį susidomėjimą kelia revanšinė Bukarešto „Steaua“ ir Lisabonos „Sporting“ dvikova. Pirmojoje Rumunijos ir Portugalijos klubai išsiskyrė taikiai – 0:0.

22 komandos jau užsitikrino teisę rungtyniauti grupių varžybose. Rugpjūčio 24 dieną Monake bus ištraukti burtai, kurie suskirstys klubus į aštuonias grupes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.