Tikėjimas išliko: Zlatanas Ibrahimovičius „Manchester United" nepaliks

„Manchester United“ klubo gerbėjai sulaukė labai džiugios žinios. Komanda paskelbė apie naujo kontrakto su Švedijos futbolo žvaigžde Zlatanu Ibrahimovičiumi pasirašymą.

 Z.Ibrahimovičius pratęsė sutartį su "Manchester United" klubu<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Z.Ibrahimovičius pratęsė sutartį su "Manchester United" klubu<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 24, 2017, 5:06 PM, atnaujinta Aug 24, 2017, 6:08 PM

Klubas pranešė apie oficialią sutartį, kuri galios iki naujojo sezono pabaigos.

Z.Ibrahimovičius su Mančesterio klubu išsiskyrė praėjusio sezono pabaigoje, kai balandžio mėnesį gavo sunkią traumą. Tai buvo labai netikėta žinia visiems futbolo gerbėjams, o tuomet kalbėta, kad į Jose Mourinho vadovaujamą komandą jis daugiau nebegrįš, kadangi ir pats klubas nepasinaudojo teise kontraktą pratęsti.

Tačiau puolėjas laiko veltui nešvaistė ir sunkiai dirbo, kad atsigautų. Mančesterio klubas visa tai regėdamas juo patikėjo iš naujo ir naujajame sezone švedas vėl bus matomas „Old Trafford“ stadione.

Praėjusį sezoną Z.Ibrahimovičius sužaidė 46 rungtynes, per kurias pelnė 28 įvarčius bei atliko 10 rezultatyvių perdavimų. 

„Esame patenkinti matydami Zlataną atsigaunantį ir labai džiaugiamės, kad  ir vėl turėsime jo ambicijas bei patirtį kartu su mumis. Jis nusipelnė mūsų pasitikėjimo ir nekantriai lauksime jo sugrįžtančio. Jis bus labai svarbus mūsų komandai“, – oficialiai klubo svetainei teigė komandos treneris Jose Mourinho.

Z.Ibrahimovičius, kuris ateinantį sezoną vilkės dešimtu numeriu pažymėtus marškinėlius teigė:

„Atėjau užbaigti to, ką pradėjau. Tiek aš, tiek klubas norėjome, kad sugrįžčiau. Nekantrauju, kada žengsiu ant žaliosios vejos, tačiau žinau, kad turiu būti tam pasiruošęs. Sunkiai dirbau ir dirbsiu tam, kad galėčiau būti geriausios formos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.