Pepas Guardiola: „Premier“ lyga nėra stipriausia lyga pasaulyje“

„Manchester City“ ekipos treneris Pepas Guardiola išreiškė savo nuomonę, kuri galėjo patikti ne kiekvienam Anglijos futbolo fanui.

 P.Guardiola įgėlė Anglijos futbolui. <br> AP/Scanpix nuotr.
 P.Guardiola įgėlė Anglijos futbolui. <br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2017, 4:34 PM

„Barcelona“ ir Miuncheno „Bayern“ ekipose dirbęs treneris pripažino, kad nemato Anglijos „Premier“ lygos, kaip stipriausios lygos pasaulyje. 

Didžiausia tokios nuomonės priežastis yra prasti Anglijos ekipų rezultatai tarptautiniuose turnyruose. Londono „Chelsea“ ekipa yra paskutinė Anglijos komanda, kuri žaidė Čempionų lygos finale, o tai buvo 2012-aisiais. Būtent šiame dešimtmetyje „Chelsea“ yra vienintelė Anglijos ekipa nužygiavusi taip toli.

„Žinau, kad jums labai patinka girdėti, jog esate geriausia lyga pasaulyje. „Premier“ lyga yra žiūrimiausia ir tikrai yra stipri lyga. Bet žaidimas „Santiago Bernabeu“, „Camp Nou“, „Bilbao“ ir „Sevilla“ stadionuose tirkai nėra lengvas“, – kalbėjo P.Guardiola.

„Kiekviena Ispanijos ekipa atrodo labai gerai Čempionų ir Europos lygose. „Sevilla“ sugebėjo Europos lygą laimėti tris kartus iš eilės ir tai daug ką pasako. O „Premier“ lyga galės taip vadintis, kai penkios Anglijos komandos pasieks vieną paskutinių Čempionų lygos etapų. Mes dar turime žengti didelį žingsnį, kad būtume stipriausia lyga“, – konstatavo P.Guardiola. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.