Netikėtas posūkis: „Trakai“ pareiškė – M. Maksimovas yra suklaidintas ir niekur nevyksta

Nors ketvirtadienį viešojoje erdvėje pasirodė informacija, kad „Trakų“ ekipos futbolininkas Maskimas Maksimovas keliasi į makedonų „Vardar“ klubą ir net pozavo su šios ekipos marškinėliais, situacija pasisuko netikėta linkme.

 M.Maksimovo ateitis neaiški.<br> „Twitter“ nuotr.
 M.Maksimovo ateitis neaiški.<br> „Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2017, 6:21 PM, atnaujinta Aug 31, 2017, 8:02 PM

Išplitus naujienai apie žaidėjo persikėlimą, Trakų ekipa išplatino tai paneigiantį pranešimą:

„Trakai“ pareiškia, kad Maksimas Maksimovas šiuo metu yra FK „Trakai“ žaidėjas, Maksimo Maksimovo ir FK „Trakai“ sudaryta sportinės veiklos sutartis galioja ir ji nėra pasibaigusi.

 „Trakai“ nėra gavęs jokio oficialaus Maksimo Maksimovo ar jo atstovų pareiškimo, kuriame būtų pažymėta, kad sportinės veiklos sutartis yra nutraukiama kokiu nors teisėtu pagrindu ar būdu, susitarimo dėl sutarties nutraukimo šalys taip pat nėra sudarę.

 „Trakai“ ir „Vardar“ nėra sudarę jokios sutarties dėl Maksimo Maksimovo perėjimo,  „Trakai“ nėra jokia forma gavęs jokio „Vardar“ pasiūlymo dėl Maksimo Maksimovo perėjimo sutarties sudarymo.

„Trakai“ yra nustebę ir nusivylę viešoje erdvėje išplitusiomis naujienomis ir mano, kad ši operacija įvykdyta neapgalvotai suklaidinus Maksimą Maksimovą.

Dėl šių veiksmų tiek Maksimas Maksimovas, tiek ir FK „Vardar“ gali sulaukti itin sudėtingų finansinių bei, svarbiausia, sportinių padarinių.

FK „Trakai“ interesus šiame procese atstovaus sporto teisės specialistai, advokatų kontoros PRIMUS teisininkai Marius Devyžis ir Martynas Kalvelis", - rašoma klubo pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.