Ukrainoje – netikėtumas futbolininkams: sulaukė griežtos bausmės iš sirgalių

Meilė ir atsidavimas savam klubui – įprastas reiškinys visame futbolo pasaulyje. Tačiau kartais didelis atsidavimas perauga į milžinišką pyktį. Geriausiu to įrodymu tapo vieno klubo sirgalių poelgis Ukrainoje.

 "Karpaty" komandos žaidėjams teko sirgalių bausmė
 "Karpaty" komandos žaidėjams teko sirgalių bausmė
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-13 13:32

Lvovo „Karpaty“ klubas sekmadienį vykusiose Ukrainos aukščiausiosios lygos rungtynėse net 1:6 nusileido Rivno „Veres“ komandai, o žiniasklaida šią nesėkmę apibūdino kaip skaudžiausią klubo istorijoje.

Toks pralaimėjimas perpildė kantrybės taurę „Karpaty“ sirgaliams. Aktyvioji palaikymo grupuotė nusprendė imtis veiksmų ir pirmiausia palydėjo komandos žaidėjus ne itin gražiomis skanduotėmis.

„Mes esam „Karpaty“, jūs esate šū...!“, – skandavo jie.

Po keletos akimirkų, skanduotei nenustojant skambėti, vienas komandos sirgalių atėjes prie aikštės, futbolininkams liepė nusirengti marškinėlius ir piktu tonu teigė:

„Nusiimkite jas! Čia yra mūsų spalva!“.

„Karpaty“ komandos sirgalių grupuotė jau nuo ankščiau garsėja kaip viena agresyviausių Ukrainoje. Jie mėgsta veltis į muštynes ir negražiomis skanduotėmis įžeidinėti tuos, kurie jiems nepatinka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.