„Bayern“ sirgaliai trina rankomis: iš pensijos sugrįžta auksinė legenda

Į duobę papuolęs ir trenerį Carlo Ancelotti atleidęs Miuncehno „Bayern“ klubas rado gelbėtoją. Komandai vadovaus 72-ejų metų klubo legenda Juppas Heynckesas, pranešė Vokietijos žiniasklaida.

 Juppas Heynckesas tapo "Bayern" strategu<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Juppas Heynckesas tapo "Bayern" strategu<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2017, 3:23 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 4:53 PM

Skelbiama, kad komandai jis vadovaus iki pat sezono pabaigos.

Paskutinį kartą J.Heynckesui prie „Bayern“ komandos vairo teko stovėti 2013-aisiais. Tuomet sezonas pasibaigė idealiai – laimėtas Vokietijos čempionatas, taurė ir UEFA Čempionų lyga.

C.Ancelotti turėjo turėjo palikti trenerio pareigas, kuomet Miuncheno ekipa Čempionų lygos grupės rungtynėse Paryžiuje net 0:3 nusileido vietos „Paris Saint-Germain“ klubui.

„C.Ancelotti su savimi turėjo penkių žvaigdučių žaidėjus, todėl klysti nelabai buvo galima“, – sakė Miuncheno klubo prezidentas Uli Hoenessas.

„Bayern“ nusprendė kreiptis pagalbos į 72-ejų specialistą po to, kai nepavyko susitarti su buvusiu „Borussia“ treneriu Thomasu Tucheliu, kuris buvo įvardijamas kaip vienas pagrindinių pretendentų užimti trenerio kėdę.

J.Heickesui teks iš karto kibti į rimtus darbus, kadangi „Bayern“ Vokietijos čempionate nuo lyderės „Borussia“ atsilieka jau penkiais taškais.

Specialistas „Bayern“ treniravo 1989 ir 1990 metais, 2009 metais sugrįžo į komandą po Jurgeno Klinsmanno atleidimo, o 2011 metais vėl buvo įdarbintas, kai komanda atsisveikino anksčiau laiko su Louisu van Gaalu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.