Prieš mačą su Lietuva – Maltos tikėjimas: „Tai yra geriausias šansas"

Maltos nacionalinės futbolo komandos treneris pasiryžęs su su savo auklėtiniais rungtynėse prieš Lietuvą,  pasaulio čempionato atrankoje parodyti teigiamą rezultatą. Tokie ir panašūs sakiniai skamba Maltos žiniasklaidoje belaukiant mačo prieš lietuvius.

 Malta tiki, kad rungtynėse prieš Lietuva turi geriausius šansus iškovoti taškus<br> Lrytas.lt koliažas
 Malta tiki, kad rungtynėse prieš Lietuva turi geriausius šansus iškovoti taškus<br> Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2017, 5:25 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 10:28 PM

Mažytė šalis įsikūrusi viduržemio jūros saloje, šalia Italijos gyvena tikėjimu – rungtynės namuose prieš lietuvius yra pats geriausias šansas atrankoje iškovoti pirmuosius taškus.

„Maltos futbolininkai F grupėje per aštuonerias sužaistas rungtynes vis dar neiškovojo taškų ir namų mačas prieš turnyrinėje lentelėje pozicija aukščiau įsikūrusius lietuvius, bent jau ant popieriaus, suteikia galimybių pagaliau pasidžiaugti sėkme“, – rašo „Times of Malta“ naujienų portalas.

„Tai yra Maltos šansas parodyti geriausią formą. Komandų lygiai labai nesiskiria, nors Lietuva ir turi žaidėjų atstovaujančių pajėgioms komandoms“, – rašė „Inewsmalta“.

Panašiai atsiliepė ir „The Malta indeptedent“: „Daugybė futbolo sekėjų tiki, kad bent jau Lietuva yra ta komanda prieš kurią įmanoma iškovoti tašką arba net gi daugiau“.

Motyvacijos pergalei prieš Lietuvą suteikia prisiminimai. Prieš porą metų namų stadione Malta sugebėjo įveikti lietuvius, o džiugios emocijos atisgręžus į praeitį užplūsta dar ir dabar.

„Times of Malta“ kvietė prisiminti tą pergalę ir teigė: „Nepaisant to, kad šiame atrankos cikle kartą jau pralaimėjome lietuviams 2:0, Maltos rinktinė atsineš širdis iš paskutinio ir pergalingo susitikimo su Lietuva 2015-ųjų birželį, kai dviejų įvarčių dėka buvo iškovota pergalė“.

Komandų susitikimas startuos ketvirtadienio vakarą, 21.45 val. Po šio mačo Maltai beliks mačas išvykoje prieš Slovakiją, o Lietuva spalio 8-ąją, LFF stadione priims Angliją.

Lietuva su penkiais taškais šiuo metu rikiuojasi penktoje F grupės turnyrinės lentelės pozicijoje. Artimiausia konkurentė, ketvirtoje pozicijoje įsitaisiusi Škotija jau yra nebepavejamas varžovas. Ji gerokai lenkia lietuvius ir turi keturiolika taškų. Nė vieno taško dar neiškovojusi Malta yra paskutinė.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.